![]() |
Re: "Eleanor" de la Classic Recreations
design mijto+caluti la discretie!!!...mijto mijto
|
fashion icon !!!!!!!
|
my dream car :X super...
|
Totusi ei sunt cei care au creat originalul pana la urma, iar cand se vor termina de modificat caroseriile originale de Mustang (:) ), isi vor continua treaba pt ca au licenta de la Ford!
|
o masina frumoasa din mai toate punctele de vedere dar si exista un mare dar masina asta ca mai toate masinile americane stau foarete prost in viraje nu sunt echilibrate cum trebuie distributia greutatii pe cele doua punti nu e corecta si nu inteleg de ce ptr ca sunt lucruri care se pot face destil de usor nu inteleg cum la un mustang de 4xx de cai ai arcuri pe spate elicoidale ce e camion per ansamblu e o masina de show si cu performante notabile pe pista de drag si cred ca doar atat
|
n-ai si tu semne de punctuatie ?
|
si io mi as lua o d asta ,daca as sti ca angelina jolie e la paket cu masina:D:D:D:D
|
Quote:
|
inca mai visez la asa ceva...cine stie...poate oi reusi sa strang banii astia si sa imi iau si eu una :))
|
il cumperi cu motoru ala baban ''super snake'' si rupi tot ... ce bine ca exista uni ca Unique Performance...pacat ca e limitat:((
|
60 sec/////tare ...masina rau
|
vreau vreau vreau vreau!!
|
Aveti cumva o poza cu suspensia spate? as vrea sa vad si eu cum sunt arcurile :???:
|
punctele ei forte sunt: aspectul, galagia facuta de hemi, puterea in linie dreapta, in rest..e can-can!
|
simt ca m-am indragostit..:love:.............supersnake e preferatu meu...:twisted::twisted::twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:14. |
- Copyright 2026 4Tuning