![]() |
Re: Toyota Supra V12 de la Top Secret
tot ce are volan pe dreapta si tractiune spate si vine din japonia, sparge normele
|
foarte interesanta masina...si frumost target au cu ea :D
|
e super smekera mashina....faruri de GT-R...da au facuto belea tare!!!...1000HP...:D
|
arat f frumos...da arca ar fi mai frumaosa cu faruri stock..parerea mea:P
|
Asta nu-i motoru de pe Toyota Century prezentata acum o sapt?
Ar putea atinge 400 la ora, de ce nu, dk o ajuta aerodinamica! Bugatti poate, dar e foarte greu, pana se misca trece mult! Toyota sigur e mai usoara, ca japonezii astia sunt obsedati de greutatea masinilor, pana la ultimul mg! |
Quote:
|
Superba masinuta,atat la exterior,cat si la motor;););)
|
cei de la bugatti puteau atinge mult mai usor bariera de 400 de km dar probabil ca numai era daca putem spune safe desi nu cred ca la un impact la viteza aia te ar putea salva ceva din cate stiu eu bine puterea dezvoltata de veyron ajunge undeva la 3000 de cp insa restu de putere se pierde prin caldura de asemenea e limitat la 407 km ptr ca dupa acea viteza devine instabila si toyota asta daca ar avea 1500 de kg nu cred ca ar putea sa atinga viteza aia daca imi aduk bine aminte ptr veyron sau pierdut ani bun de dezvoltare si teste iar japonezii vin cu masina asta care nu cred ca a durat foarte mult pana au creato si sa atinga bariera celor 400 greu mi se pare greu ptr ca ei au mai facut masini mai puternice decat supra asta si nu au scos atat
|
super masina :D eleronu trebuia mai mare sa aiba mai multa......... si arta si mai superD
|
Fratilor sa faci o tura pe circuit cu masina asta cu un sofer de curse care ii da blana ... cand te dai jos din ea ramai cu sechele !!! :-P:D;)
|
Faci O tura cu asta cu un sofer de ala ce isi "scapa" piciorul in acceleratie , cand te dai jos ramai cu sechele (doar mintale ) sa speram !!
;)8) |
Faci O tura cu asta cu un sofer ce isi "scapa" piciorul in acceleratie si cand te dai jos ramai cu sechele mintale doar "sa speram"
|
wtf dj alex?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning