![]() |
Re: Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Modificate din Cluj
ferrari e v10
bafta |
Cilindrii receptori de la frane nu se pun la numaratoare...raman 8 ;)
|
Viewing specifications of 1999 Ferrari 360 Modena
engine Code Manufacturer Ferrari Type V-8 in 90.0° vee DOHC 40 valves total 5 valves per cylinder Main bearings Construction Bore × stroke 85.00mm × 79.00mm 3.35 in × 3.11 in Bore/Stroke ratio 1.08 Displacement 3586 cc (218.831 cu in) Unitary capacity 448.25 cc/cylinder Compression ratio 11.00:1 Fuel system SPFi Aspiration Normal Compressor type N/A Intercooler None Catalytic Converter Y Max. output (DIN) 399.5 PS (394.0 bhp) (293.8 kW) @8500 rpm Max. torque (DIN) 373.0 Nm (275 lbft) (38 kgm) @4750 rpm Maximum rpm Coolant Water Specific output 109.9 bhp/litre 1.8 bhp/cu in Specific torque 104.02 Nm/litre , all the best from SmokeDesign , Smoke out |
3 Attachment(s)
JAG
nu e modificata dar la thread-ul "cele mai tari masini din cj" se pare ca nu are loc |
8 Attachment(s)
Postez si eu ceva masini saracacioase din ultimele zile...bineinteles..."CREMA" masinilor:D..loganul e al unei prietene..imi plac farurile "angel eyes"
|
1 Attachment(s)
Bentley Conti GT -.Scuze calitatea(iluminare slaba in garaj + tel)
|
6 Attachment(s)
ca tot vorbim de masini tari :) uitati singurul prin Cluj Bmw 335i 307cai biturbo full option si un CL 500 387cai amandoua 2007 sunt ale unui prieten.
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Autoworld calea floresti :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
primul alpina b7 cu numere de cluj... nice... pacat.. ca nu stie.. sal parkeze...
|
2 Attachment(s)
da si eu am vazut mustangul.. dar l-am vazut.. in curte... o sa pun si ceva poze.. dar le-am facut noaptea.. era cu nr. de cluj.
de data asta kiar scriu.. scuzati claritatea.. :P |
Am si eu o intrebare are cineva poze cu un Audi S8 v10 gri daca aveti poze va rog sa le postati.Va multumesc
|
s8-u v10 nu ii negru cumva??? Ca l-am vazut si eu prin zorilor.De ala cu nr rosii vrb nu ?
|
4 Attachment(s)
aici niste poze cu audi s8 nu este masina modificata...dar zic eu ca e printre masinile tari din cluj
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:13. |
- Copyright 2026 4Tuning