![]() |
Re: Criminalul din Berceni
q mai razvan. nu cu, ce naiba, nu esti monden.. ?!
Pacat de ce se intamplat.. Nu zic.. lumea se bate... asa a fost si asa va fi.. dar cand dai, ai si tu putina constiinta nu da ca nebunu sa ramana ala dracu acolo.. sau daca scoti cutitu ce naiba.. crezi ca aia mai raman nu se caca pe ei si fug.. ? nu-l baga in ei ca cine stie ce se intampla.. eu personal sunt sigur ca repectivul nu a vrut sa omoare pe nimeni.. dar excesul de hormoni si ghinionul .. si a ajuns aici.. acuma sa isi savarseasca pedeapsa, si nu neaparat inchisoarea.. poate o sa duca o viata mai buna ca afara, ci in mintea lui.. |
si l`ai batut tu pe ala ? esti un dur
|
ma oricat de tare ai fii nu poti fi atat de nebun incat sa scoti cutitu si sa il tai....daca te'a enervat il bati k deh asa e omu da nu sa sari pe el q cutitu pt nimic.....
|
@RA_2fast4u ..... eu cred ca a cam stiut ce face si Q nu e departe de omor... omu' a stat pe margine cu, cutitul in timp ce se bateau baietii dupa care 2 din gasca lui au fugit (se aplanase putin conflictul) si s-a bagat el si dea cu cutzitul... in FMK a dat de 4 ori cand era cazut jos! (prima data in mana, a doua oare in burta...l'a lasat..dupa care a revenit cu lovitura fatala) Cat de disperat sa fi? altuia a vrut sa'i dea cu cutzitul in gat, si l'a nimerit in ceafa... greu de spus ce a vrut si ce nu....
uite de exemplu "r3mIx" care vede prea multe filme de actiune si la un moment dat nu sti in ce se poate transorma.. |
adik?vrei sa zici k esti smeker sau ce....?nu am inteles nimic...
|
vrea sa zica sa nu te mai dai smardoi ca esti tare, ca bati lumea si ca dastea...ca nu se stie ce se intampla..poate ti`o iei tu..si urat de tot
Hai ca ne intelegem ca turcii |
Quote:
|
eu am vrut sa zic k nu e bn sa fii smardoi sa bati lumea aiurea pe strada.....si nu ma dau mare dar cand vad dastia nebuni care fac pe tarii normal k te enervezi.....
|
si daca nu e bine de ce l`ai batut pe saracu ala ?:( daca avea si el familie si copii?:((
|
pei daca injura in disperare....initial am vrut sa ii zicem sa nu mearga in halul ala pe strada si tot el injura......la asta m'am referit cand am zis smekeri....
|
r3mIx copile fugi de aici ca esti varza. Esti si tu un nimea-n drum care se crede tare. La tine totul se masoare in smecherie ca asa le zice la manea. Emani prea multa incultura pentru forumul acesta. Treci pe www.forum.piataobor.ro si vorbeste acolo cu smecherasii tai ce cul esti ca ai batut pe unu ca ti s-or urcat hormonii, poate poate ajungi si tu vedeta la teve ca prietenu astalalat a tau.
Quote:
recent prietenul unei cunostinte de-a mele a fost batut pana cand a intrat in coma.. de ce? pentru ca incerca sa isi protejeze prietena da un nimeni ca ala. Ce sa ii faci... nu mai bine facea tepes? |
bai ati luato pe carare.......voi nu intelegeti k am zis de astia smekeri si am dat exemplu lu ala q masina care dupa ce k mergea k nebunu tot el a injurat ! Aici eu am fost smeker?
|
da...puteai sa te duci si sa ii explici: baaaa nefericitule, ia da tu in R pana la intersectia aia si vezi ce semn era, ii mai puneai si cartea de legislatie in brate deschisa la limitele de viteza si rezolvai...asa l`ai batut pe saracu om ca pe magar:(
Da inseamna ca si tu ai avut viteza de l`ai ajuns asa repede ...din moment ce el avea 120 si tu 0km/h....:> deci..daca te batea si pe tine unu ?:D iesea acolo o bataie intre west side si south side. Lasati ma copii San Andreas... |
mha nu ai citit bn...am zis k initial am fost dupa el sa ii spun sa nu mai mearga in halul ala si a inceput sa injure......putea omu sa zica ok nuj ce dar el injura de nu mai putea
|
pai ai zis ca l`ai batut:) mda...deci clar VRAJEALAAAAA
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:23. |
- Copyright 2026 4Tuning