![]() |
Re: Tinerele in Romania...
Quote:
PS: era in gluma, nu ma atacasem(chiar nu am de ce) |
Quote:
- Aiii fata, m-am intalnit ieri in club cu un tip supertare, conducea un Audi A6.(intre timp incep sa se stranga toate materialistele pe langa asta) -Vaiii fata, nu cumva era.... foarte tare baiatul, am auzit ca are si un TT -Vaiii fata, si unde ati mers dupa... -Vaiii fata, daca si prietenul meu are avea un Audi l-as iubi si mai mult. -Vaiii fata, si de cati cm o are... Comentarii de genul aud zilnic. Eu zic ca pana la 20 de ani toate fetele(in afara de forumistele noastre:D) viseaza la printisori cu Ferrari in fata vilei cu piscina. |
Quote:
|
Nu ne mai intereseaza pustoaicele materialiste...
Ne intereseaza fetele de 25 de ani care nu dau un leu pe masina pe care o conduci, atata timp cat stii sa fii haios si sa te porti frumos. ;) |
Din moment ce nu "ne" mai intereseaza atunci de ce le "blamam"?
Am pus in ghilimele pentru ca eu inca nu-s sigur daca ma mai intereseaza sau nu, dar cel putin nu le condamn. :D |
Le blamam pentru simplul fapt ca ele sunt viitorul tarii. ;)
Isi ridica stacheta prea mult si ar trebui sa se astepte la multe esecuri. ;) |
Quote:
Quote:
|
Pentru ca pot avea o viata frumoasa si daca nu ar fi materialiste. :D
Dragostea nu ar trebui sa fie pe bani. Ala e sexu'... din partea unui gen de domnisoare. :) |
Mustangule, eviti sa-mi raspunzi la intrebare.
Cu ce te deranjeaza pe tine ca X e materialista ca doar ea are de suferit(sau nu)? Parca ziceai pe undeva ca te-ai plictisit de zburdat din floare in floare, asa ca revin, cu ce te deranjeaza? PS: Sa nu-mi raspunzi ca visezi intr-o lume mai buna, mai cinstita, bla bla ca nu te cred. :) |
Pai ma deranjeaza frate ... vreau si eu sa am o femeie buna. :lol: Dar majoritatea domnisoarelor bune alearga dupa BMW, iar eu n-am inca bani de BMW, si nici taticu' nu are sa imi dea. :D
|
Aha...uite ca am ajuns unde vroiam. :lol:
Mustangule, in cazul asta nu pot sa-ti recomand decat sa mai mergi din floare in floare pana iti vei face banii de BMW si dupa te decizi tu te optiune alegi. :) Offtopic: Mai da-le dracu' de BMW-uri ca am avut eu 4 si nu sunt ceva deosebit. Era o zicala a celor mai batrani careia am ajuns sa-i dau si eu dreptate: Exista...Mercedes si alte masini. :lol: PS: Sa stii ca toate(sau multe :D) femeile au o fixatie cu BMW-ul, nici n-ai idee cu cate toante m-am contrazis pe tema asta. :lol: |
Quote:
|
Stiam si eu replica asta, numai ca e doar o iluzie. :lol:
|
problema cea mai mare nu e,ca ele exista,ci faptul ca majoritatea barbatilor nu intelege ca ele nu trebe incurajate,ca azi miine chiar ajungem sa fie standard de comportament pentru fetitele de 10 ani,ceea ce vad ele acum pe haicinci!!!
eu una asa vad problema..daca nu ar mai fi l@bar disperat caare sa le mai incurajeze,ci ar primi peste nas zilnic de vreo 4-5 ori d-soara care se simte coada de la pruna,poate poate s-ar regrupa. nu ele sunt de vina,ca profit de handicapatii care se simt doar atunci puternici cind au borseta umflata..no offence |
da da, adevarat domnisoara, unii este smecheri cu banii, pentru ca este prosti.
cand n-ai ce oferi te rogi sa-ti cada cascavalu' din cer, ca altfel n-ai cu ce impresiona fumeiele, ca tu esti praf... ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning