![]() |
Re: E30 - Am si io un ursulet :)
Multumesc tuturor pentru incurajari...caut baie de ulei si sorb de e34 pt 2.0--2.5 24 v...daca afla cineva ceva de asa ceva va rog sa mi dati un semn...multumesc
|
Tobe de e36 cu motor m50 are cineva? pls help,si o pompa de benzina mai vreau tot pt m50
|
de ce nu-i lasi pompa de benzina de urs?
|
Quote:
|
Quote:
adauga mi id ul pe mess sa vb: erbol_83 |
tare frate ce pot spune :D
|
ai rezolvat cu motorul? sper ca te gandesti si la alte jante dar cand termini cu motorul si iti "revii"...:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Am rezolvat cu baia de ulei...si cu pompa de benzina.Jantele le am schimbat deja si am pus momo cu buza lata.Motorul e gata asamblat si ma asteapta sa l urc pe masina:-P ...fly high...Atasez poza:)
|
taiei marginile capotei sa fie in dreptul aripi ca vine urat asa!!!
|
ce sa zic felicitari pt rabdare !!!!!! dar se putea mai bine ...zic ei nu prea imi place capota si bara (spoilerul) trebuia sa pui semnale albe ,proiectoare de m ...oricum e ok ! fara incidende !!!
|
aveam eu baie de ce nu ai zis? :)
|
Am nevoie de tabla aia care tine tija de la schimbatorul de viteze daca ma poate ajuta cineva...aia care se prinde pe cutie sus...cred ca timonerie ii zice...ca sa nu o adaptez cu una de pe 1.8,daca are cineva si nu vrea sa ia pielea de pe mine:)).Multumesc anticipat
|
S-a rezolvat...s a facut si timoneria
|
felicitari pt masina.zimi si mie cit te-a ajuns motorul ,baia si ce ai mai facut.....am un urs de 2000 dar ma gindesc la un motor 2,5.merci frumos
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:35. |
- Copyright 2026 4Tuning