![]() |
Eu ieri mi-am facut curat in sifonier si tot ce nu mai purtam le-am pus in saci, ce bine k ati venit cu initiativa asta... sa anuntati unde se strang toate ajutoarele... mersi mult.
BRAVO MR & NSL PEACE :peace: |
Am si eu un mesaj din partea lui Bogdan CMS : \" Mi se pare laudabila initiativa, doresc sa particip si eu cu 500.000 si cateva kg de haine. Gratian, sa-mi dai un mesaj sa-mi spui cand pot veni sa aduc hainele si cu contul. Haideti sa lasam animozitatile la o parte si sa-i ajutam pe acei oameni amarati.\"
Va multumesc ! :wink: |
O INITIATIVA DEMNA DE TOATA LAUDA CRED CA O SA DONEZ SI EU 200.000 DE LEI CAND SE VOR DESCHIDE CONTURILE SI PTR. CEI CARORA LI SE PARE CA ASA CEVA SE FACE PTR. RECLAMA LE DORESC SA AJUNGA MACAR O DATA IN VIATA IN SITUATIA IN CARE SE AFLA ROMANII NOSTRII (PTR. CEI CARE COMENTEAZA : \"CUM CREZI CA O FII SA VEZI CA E APA PANA LA STREASINA SI NU MAI NIMIK NICI MACAR APA \" ) RUSINE FRATILOR DACA VI SE PARE NORMAL SA COMENTATI LA ASA CEVA :evil:
|
laudabila aceasta initiativa... respect nsl & mr...
particip si eu |
Si eu o sa donez 100.000... sper ca toti membrii 4tuning sa dea macar cate 100.000
:peace: |
vreau sa stiu un termen pana cand putem sa va aducem ce am strans la Craiova ca sa stim cand facem aici intalnirea cu cei care sunt dispusi sa faca donatii ! Multumesc !
|
nu ar strica sa faceti un Global announcement la ac. topic...
|
Prima faza!
ASTAZI, 15.07.2005 intre orele 21:00 si 23:00 in Piata Victoriei, incepe prima faza de strans haine in cadrul actiunii \"ALERGAM SA-I AJUTAM\". Va reamintim ca aceasta actiune este intiata de NSL si MR avand ca parteneri 4tuning si Atomic TV. In curand o sa postam si conturile pt donatii in bani. In numele celor doua cluburi, va rugam sa nu ne facem probleme cu Politia. REMINDER!: Nu uitati sa spalati lucrurile pe care le trimiteti si sa NU includeti printre ele lenjerie intima. Desi sunt sigur ca le trebuie si asa ceva, putem cumpara eventual din METRO, Carrefour sau alte magazine care practica preturi mici. |
Okay ,la 9 sunt acolo , dar cum dau ce am de dat ?
p.s daca aveti nevoie de ajutor , sa-mi ziceti ! |
cu ocazia asta..mai facem si noi o fapta buna..nu strica :wink:
|
nu trebuie facut nici un comentariu... este o datorie fata de semenii nostri si tara.... trebuie sa demonstram ca suntem oameni....nici nu se pune in discutie trebuie sa ajutam si asa vom face ... cu tot ce mi sta in putinta voi ajuta ........sunt oameni care au murit si cel mai rau oamenii carora le a murit viata... totul sa naruit in jurul lor
|
Crazy Drivers este alaturi de MR si NSL si va participa la aceasta actiune necesara.
Asteptam conturile pentru donatii! |
eu , ce sa zic
as da haine si alea alea...da nu dau prefer sa dau bani ca omu stie mai bine ce sa faca cu ei, isi cumpara una alta, caramida, bca, tigle, lemne...alea alea si cateva paturi ca am noi vreo 3 si alea le dau !!! chiar foarte buna aceasta initiativa, va respect pentru ceea ce face`ti, si eu am o matusa`n vrancea si a zis ca`i prapad ma rog sa fie bine si sa nu mai fie morti si oamenii disparuti sa fie gasiti !!! respect celor care au avut aceasta initiativa, respect celor care au pus`on practica, rusine celor care comenteaza! eu sunt elev, n`am bani dar pot renunta o luna sa merg pe jos si bani de benzina si de sucuri in oras si alea alea ...bani aceeia sa`i donez eu sunt din cluj, stie careva unde se pot dona bani si haine, paturi...alea alea? n`am citit tot decat prima pagina ca mi somn, dar vreau sa ajut, stie care ii din cluj ceva mai multe detalii? ma mai rog ca bani donati de noi toti sa ajunga la cei care au nevoie nu sa se imbogateasca aceia care ii distribuie la oameni nenorociti. Sfat: lumea ar trebuii sa fie mai buna, sa se indrepte din nou spre credinta si atuncea Dumnezeu ne va feri de necazuri! Noapte buna si astept detalii ps: as prefera sa ma ajute cineva din cluj ca nu prea stiu cum se pune intr`un cont si alea alea, multumesc anticipat si rugati`va sa fie bine pentru ce`i nenorociti, si dona`ti din putinu vostru si la alti ca viata`i ce`a mai importanta, bunurile materiale, daca ai viata, se pot face din nou !!! |
-In fiercare seara vom fi in Piata Victoriei.
-Daca puteti veni doar ziua de maine avem un spatiu f mare in Palatul Copiilor din Parcul Tineretului. Acolo puteti face donatiile in hainute, lenjerii (nu intima!!!), incaltaminte. -Eu mi-am facut datoria si sper ca cineva sa se bucure de hainutele de la familia mea , multe imbracate odata de doua ori. -Cu Dumnezeu inainte!!!!!! |
Am venit cu 2 sacose imense , de acasa :/ pe jos : / , sper sa ajute pe cineva hainele / incaltamintea etc. care le-am dat : / , ma bucur ca a venit lumea cu mic cu mare in victoriei si s-a strans ce era de strans !
BRAVO ! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:00. |
- Copyright 2026 4Tuning