![]() |
Re: BMW E36 318iS cu inima de Supra
superba masina...bestiala
|
sunt cam aiurea prinse ceasurile alea p bord , cam nefinisate .....
rest ............ d c ai scoate inima dintr o pisicutza ... ? |
modelul de piele asa e..nu e ca nu e intinsa bine..cusaturile nu se puteau face mai bine..imbinarile la ceasurile de bord nu se puteau face mai bine..degeaba incercati sa gasiti defecte ca interioru e chiar impresionant..singuru lucru care nu imi place la interior e ca nu ia pus un volan de E90 ca la cati bani a bagat in ea nu cred ca se mai uita la 1000e..
la exterior aripile alea de sub bara fata sunt urate si jantele..probabil cu un kit mai simplu si alte jante ceva pe 18 un model mai rar( nu BBS dalea cum au toti la M3 e46) ar fi fi fost perfecta..motorul e impresionant.. |
motor de supra pe BMW...:x:x...in curand o sa vedem mercedes cu motor de renalut...(sa nu zic dacie)....:x:x
|
ce bine poate sa arate acest e36:D interiorul e superb nota 10
|
E urata pe orice parte ai intoarce-o!
|
nu mai e BMW.......
|
Cand germanii nu te mai satisfac apelezi la japonezi! :D
|
Quote:
|
acuma na...am vaz tot felul de pareri fiecare cu gusturile lui ...mie unu imi place ....daca o duce la 700 de caluti e chiar periculoasa
|
interioru e pus acolo ca un rahat. masina se vrea oau, sport, puternica, exterior sport si vine si tranteste un interior d-ala de treci de la fericire la suparare imediat...
|
Mda interesant "proectu" dar daca tot ia-i pus motor de supra pe bmw pune si tu un filmulet ceva cu sunetul pe care-l scote pe tobe sau cel mai indicat o invarteala un DRIFT sa vebem cat poate sa duca un motor deala.
Astemptam cat mai repede sa apara!! |
Quote:
MASINA LA EXTERIOR E KITCH !!! interiorul e frumos ! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning