Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Concurs desene de mana : g_unit shi killerhitman2006 (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/6668-concurs-desene-mana-g_unit-shi-killerhitman2006.html)

killerhitman2006 17-07-05 09:47

2 Attachment(s)
manilor, eu nu fac decat sa il felicit pe g-unit, si ii zic da abia astept sa mai organizam concursuri, dar sper sa fie ceva mai mult decat un simplu desen in creion alb negru.:))nu am mai desenat in creion simplu din calsa a 9-a :)), si acu voi termina liceu.:)sunt ceva ani.eu sunt multzumit de rezultate.

www.hdesign.lx.ro
0720103939
FELICITARI

soricelu 17-07-05 10:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Piry\"
Doamne...hai sa incep cu inceputu, sor bagat aicea kinderii astia de 15-16 ani care nici sa scrie corect nu stiu si numa prostii vorbesc,

soricel tu cred ca vrei ban pe forumul 4tuning de faci pe regele junglei pe aici

piry.....nu fac pe regele junglei .... g_unit m-a pus sa fac topicul ... shi el m-a pus sa shi inchei concursul :roll: ..... shi + nu am voie sa felicit lumea ? :x

Piry 17-07-05 11:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"soricelu\"

liniste!!!!! lasa textele ca nu am zis nicaieri ca nu ai voie sa feliciti pe cineva, dar mam uitat eu si eu si pe la alte topicuri asa ca lasa smecheriile.

macar taci.

Skillzu 17-07-05 12:02

Re:

Quote:

Doamne...hai sa incep cu inceputu,......................................... ......................................

piry:asta e un post adevarat....asta vroiam sa vad de la toti...dar se pare k mai greu pe aicea.....

Quote:

P.S. [offtopic] cand mai aveti nevoie de comentariile mele cautati-ma pe yahoo ca nu tot timpu apuc sa urmaresc toate topicurile

o sa tinem minte :twisted: :wink:

xxdadixx 17-07-05 12:08

Doua stiluri diferite. Masina din spate: Rotunjita, aerodinamica, unflata se vad bine formele chear daca nu a apasat prea tare pe creion, un minus sunt stopurile si rotzile deloc lucrat la ele. Interior lasat deoparte!
Masina din fatza: Spoilerul fatza impecabil ca design, nu stiu daca e idee personala sau e copiat ( inspirat ) de undeva. Spre spate incepe sa-si piarda identitatea ( prea patratzoasa ), la fel rotzi banale faruru fara detalii acleasi lucru si pt interior.

GABBY_ 17-07-05 15:17

felicitari ptr g_unit si mult succes in cariera pe care doreste sa o urmeze.respect si ptr celalalt participant.in rest numai bine tuturor

soricelu 17-07-05 17:10

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"soricelu\"

liniste!!!!! lasa textele ca nu am zis nicaieri ca nu ai voie sa feliciti pe cineva, dar mam uitat eu si eu si pe la alte topicuri asa ca lasa smecheriile.

macar taci.

bine piry .... asa o sa fac de acuma ... :yes:

gion_li 16-09-05 22:01

salutare...
am urmarit topicu de la inceput si sincer masina lui killer este cu mult peste cealalta, se vede ca are experienta, ce nu inteleg este de ce trebuiau sa faca o masina de serie, asta pot sa o copiez scot la imprimanta o iau la indigo si e exact ca acolo...
ma gadeam ca o sa fie o batalie pe un prototip dat de o anumita tema, poate chiar dupa o masina de serie, mi se pare mult mai interesant, aici se poate observa clar cine are mai multa imaginatie...
numai bine!

LKS 27-10-05 16:52

la urmatorul concurs....sa ma anuntzatzi...sa imi datzi un pm....ca vreau super mult sa particip contra voastra....

All times are GMT +2. The time now is 22:52.

- Copyright 2026 4Tuning