![]() |
2 Attachment(s)
manilor, eu nu fac decat sa il felicit pe g-unit, si ii zic da abia astept sa mai organizam concursuri, dar sper sa fie ceva mai mult decat un simplu desen in creion alb negru.:))nu am mai desenat in creion simplu din calsa a 9-a :)), si acu voi termina liceu.:)sunt ceva ani.eu sunt multzumit de rezultate.
www.hdesign.lx.ro 0720103939 FELICITARI |
Re:
Quote:
piry.....nu fac pe regele junglei .... g_unit m-a pus sa fac topicul ... shi el m-a pus sa shi inchei concursul :roll: ..... shi + nu am voie sa felicit lumea ? :x |
Re:
Quote:
macar taci. |
Re:
Quote:
Quote:
|
Doua stiluri diferite. Masina din spate: Rotunjita, aerodinamica, unflata se vad bine formele chear daca nu a apasat prea tare pe creion, un minus sunt stopurile si rotzile deloc lucrat la ele. Interior lasat deoparte!
Masina din fatza: Spoilerul fatza impecabil ca design, nu stiu daca e idee personala sau e copiat ( inspirat ) de undeva. Spre spate incepe sa-si piarda identitatea ( prea patratzoasa ), la fel rotzi banale faruru fara detalii acleasi lucru si pt interior. |
felicitari ptr g_unit si mult succes in cariera pe care doreste sa o urmeze.respect si ptr celalalt participant.in rest numai bine tuturor
|
Re:
Quote:
|
salutare...
am urmarit topicu de la inceput si sincer masina lui killer este cu mult peste cealalta, se vede ca are experienta, ce nu inteleg este de ce trebuiau sa faca o masina de serie, asta pot sa o copiez scot la imprimanta o iau la indigo si e exact ca acolo... ma gadeam ca o sa fie o batalie pe un prototip dat de o anumita tema, poate chiar dupa o masina de serie, mi se pare mult mai interesant, aici se poate observa clar cine are mai multa imaginatie... numai bine! |
la urmatorul concurs....sa ma anuntzatzi...sa imi datzi un pm....ca vreau super mult sa particip contra voastra....
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:52. |
- Copyright 2026 4Tuning