Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Intrunirea daciistilor Oradea (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/66422-intrunirea-daciistilor-oradea.html)

Vlad_BMW 23-02-08 00:18

Re: intrunirea daciistilor ORADEA

se anunta careva ? :D :P

valib 25-02-08 01:01

daca primiti un tradator cu oltcitu, apar si eu probabil (sa vad pe la cat termin cu treburile prin oradea)
:):)

Vlad_BMW 09-03-08 00:08

deci maine.. ? cine vine .. ? :D

BH 07 MDF 10-03-08 17:01

Quote:

Originally Posted by valib (Post 1381313)
daca primiti un tradator cu oltcitu, apar si eu probabil (sa vad pe la cat termin cu treburile prin oradea)
:):)

Asa cum ai venit si la intalnirile WSR ?

valib 11-03-08 23:54

asa...si...care e problema ta MDF?
am fost de cateva ori, si o sa ma duc de fiecare data cand apuc. Daca platesti tu benzina de la Timisoara/arad/bucuresti/pe unde mai sunt, pana la Oradea, te asigur ca ma vei vedea in fiecare vineri la intalnirile WSR. Tangente mari nu am cu WSR, de laudat nu am cu ce sa ma laud, si te asigur ca nu ma duc la intalniri doar ca sa cer ajutor(desi nu cred ca am cerut vreodata), pupincurist nu sunt, lingau nu sunt, si nici fitze nu am.
Daca tu nu m-ai vazut, asta e, oricum nu ai pierdut nimic.
Ai ceva cu mine? da-mi un PM si stam de vorba, ca doar nu mananc oameni, nu am mancat pe nimeni pana acum.
Scuze de offtopic, si te rog MDF daca vrei sa continui discutia, sa o facem pe PM sau pe messenger. Merci!

Daciistilor...cand e urmatoarea intalnire?

BH 07 MDF 12-03-08 14:14

Nu stiu de ce te-ai atacat asa :).
Nu am eu nimic cu tine :)).Oricum nici eu nu am mai fost la intalnirile WSR de muult timp :).
A fost o simpla intrebare :))

Vlad_BMW 12-03-08 14:25

Quote:

Originally Posted by valib (Post 1418273)
Daciistilor...cand e urmatoarea intalnire?

acuma duminca.. :) // dak vrei sa vi esti bine venit.. :)

r3sp3c7 12-03-08 22:05

haide ca esti binevenit...pana acuma avem cateva dacii...un fiat punto....un opel astra....si daca vii si un oltcit:D:X
pana la urma ...nu ii intrunirea daciistilor:P.....na never mind...noi sa fim sanatoshi...sa ne cunaostem mai bine.....si cine stie unde se ajunge:D

valib 15-03-08 00:48

Din pacate duminica dupa-masa ma duc inapoi la TM, ca am examen luni dimineata.:oops:
Hai ca ma socotesc cumva, si tot ajung pe la voi candva.

Lasa ca e bine ca se intalneste lumea, chiar daca nu sunt toti posesori de dacii. Important e omul, nu masina;):twisted:

Vlad_BMW 15-03-08 11:51

Pai vi cand poti :) . Bafta la examen.. sa ne auzim de bn :) ..

graty 17 19-03-08 21:26

Deci cand ii urmatoarea intalnire ca vin si eu daca ma primeste cineva???

r3sp3c7 20-03-08 10:47

asaaaaa insfarshi...iti vad si io mashina mai detaliat :D....jantele alea de aro rup tot:X:X:X::X

Vlad_BMW 20-03-08 12:24

Quote:

Originally Posted by graty 17 (Post 1433470)
Deci cand ii urmatoarea intalnire ca vin si eu daca ma primeste cineva???

heheee. :) esti bine venit . :) .... tu nu stai cumva pe langa scoala generala 11 ?

graty 17 20-03-08 18:28

Ba da stau langa generala 11 ! Deci cand ii urmatoarea intalnire ca mai am si eu cativa prieteni cu dacii!

Vlad_BMW 20-03-08 20:36

Quote:

Originally Posted by graty 17 (Post 1435098)
Ba da stau langa generala 11 ! Deci cand ii urmatoarea intalnire ca mai am si eu cativa prieteni cu dacii!

Inseamna ca stai aproape de mine :) ... .. Pai duminica e urmatoarea intalnire... :) la ora 8 in parcare la Heat :D:peace:

All times are GMT +2. The time now is 15:01.

- Copyright 2026 4Tuning