![]() |
periculosule...
am stat cu multa rabdare si am citit toipicul asta, in care nu reuseam sa inteleg care esti tu, cu ce masina, etc... si care e problema ta pana la urma m-am lamurit, si ti-o spun direct.... NU ai nic o problema in afara de faptul ca te simti deosebit de interesant... pentru un spectator ocazional, esti mult prea agresiv si vehement... destul incat sa fii obositor inutil, cu toata povestea asta cu numerele, politia, etc... 1. iti spun oameni care sunt pe 4tuning de ani de zile si au participari multe in spate, ba chiar cu filme, ca nu este as de \"perikolos\" cum spune sor-ta... si asta nu numai din cunoastwerea legii ci si din experienta DAR VAD CA ITI SPUN DEGEABA 2. Pana la urma, imi fac timp, sa dau si eu jos toate filmele, sa vad de ce esti mama doamne asa de ud la fund... SURPRIZA!!! Eu sunt galatean si nu am reusit nici macar sa recunosc locul desfasurarii, banuiesc ca faleza, dupa o secventa de o secunda cu linia continua, abia vedeam niste siluete de masini, ce sa mai vb de numere, care in multe filme nu se vad nici ca un punct alb macar de aici trag concluzia ca numai gura e de tine, probabil citeste pretena ta pe aici si vrei sa o impresionezi, sau ce? ce ai frate? ai innebunit? daca vii pe 4tuning vii ca sa te imprietenesti cu oamenii, nu sa ii injuri cand nu ai dreptate... suie la volan, da-te si bate-te cu pumnu in piept cand castigi... in rest... fii mai respectuos adica esti neserios, nu esti deloc periculos, nu am auzit sa fi murit cineva ca ai scris tu prostii ------------------- Ca o concluzie: lasa oamenii s isi vada de treaba, nu ma incinge inutil spiritele |
| All times are GMT +2. The time now is 09:59. |
- Copyright 2026 4Tuning