![]() |
Re:
Quote:
organizatorii evenimentului sunt Fandango Event Worx, din Belgia. Ei sunt cei care organizeaza acest show. pentru cursa de viteza insa colaboram cu Midnight Racers si No Speed Limit; ei se ocupa de liniutzzze ;) |
aha am inteles...:) va exista o taxa de intrare.. ceva.. pt public..!
|
10 euro, intrarea pt public
|
tuning cu 3 masini sau??
1 Attachment(s)
bai nu stiu c sa zic,dar dak va fi c o fost si prin bucuresti...nu prea ma atrage sa vin in ct...mai bine raman pe terasa in mamaia....si seara ma duc aksa......avetzi idee???hai k vin si eu cu dacia ...cu motor pe folie :lol: poate facem audientza praf.....ma uit k in mai toate orasele sunt masini de masini k sa zic asa....dar ....oamenii nu-s atrasi sa vina la o expozotzie cu ele////asa e in romania....
|
daca nu ne mai dati iar bilete din 2004 sa mor eu daca nu vin :)):):)
|
salut la toata lumea.
vin si eu cu niste intrebari: 1. la ce ora incepe show-ul? 2. cat este taxa pentru participare la liniute? 3. imi imprumuta si mie cineva o camera de filmat(mie mi`a spart masina si am fost pagubit :D ) daca mai am intrebari mai scriu...sa ma mai gandesc. merci oricum |
.
daflyer, ca de obicei o incercare nereusita de a fi sarcastic. uite pentru tine special sa stii ca facem bilete in 2005 :))
intrarea pentru masini este la ora 10.00 dimineata, iar vizitatorii pot intra incepand cu ora 12.00. taxa de participare este de 350.000. a da, sper ca va place spotul de pe Kiss Fm. |
Nu e de ras. Eu stiu ca orice bilet de intrare se tiparaste la imprimeria nationala si sunt contorizate pt a plati impozit. Sa inteleg ca belgienii nu platesc nimic, adica nu au platit nimic? Zic asta si ma uit la biletul de intrare de la oradea :D
|
.
pentru biletele de la oradea am avut aprobari pentru a le folosi pe cele din belgia. pentru evenimentul de la constanta biletele vor fi tiparite in Romania, dupa legislatia romana in vigoare.
|
Intrebare : Cum se poate inscrie o masina la concursul de tuning ? exista taxa de participare la acest concurs ? mai multe detalii daca se poate ...
|
B-80-GSI
2 Attachment(s)
SALL baietzi!va astept cu o surpriza la constanta.sau poate cu 2,voiveni cu o astra gsi 2000 16v 200cp si mai now golf 3 vr6 230cp si vor participa amindoua masini la liniute.
CU RESPECT B-80-GSI MEMBRU FONDATOR ASOCIATIA CLUB SPORTIVA NO SPEED LIMIT ROMANIA |
B-80-GSI
1 Attachment(s)
ACESTA E OPELUL ASTRA GSI
|
hmmm poate apare si extreme-ul pe acolo...dar la privit ca acum santem in concediu.... :D :D :D
|
In caz de vreme nefavorabila ce se intampla ?
|
.
:)
in caz de vreme nefavorabila :))) show-ul se tine orice ar fi, asa ca ne vedem pe 14 august. masinile care vor sa participe trebuie sa fie pe aeroport la ora 10.00 dimineata. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning