![]() |
Re: VITEZA sunetului cu o masina?(se cauta pilot)
TURBOSS de ce te bagi in discutie daca nu stii despre ce vb?..am vazut documentar ce draq cu respectivele sine care nu erau de la cfr erau special proiectate sa reziste la respectivele forte..a si murit 1 om deoarece forta de decelerare era prea mare (parca 35G) si ii intra tot sangele din cap in lobul ocular :???:
|
exact, din cauza franarii...
poate glob ocular (desi imposibil), pt ca lob ocular nu exista:)) se moare din cauza variatiei presiunii sangelui. apare mai intai vederea ca prin tunel, innegrirea vederii si apoi pierderea cunostintei. recordul a fost: 179G suportati de un om si la 35G se poate supravietui numai daca forta e suportata pe o perioada ffff scurta de timp. in fine sa trecem OT: avem un pilot de pe 4tuning deja vad care doreste (stiu ca e pilot de wrc si ii plac senzatiile tari deci nu e mirare)... alt sinucigas se mai ofera? |
pai astia stiu ca e riscu foarte mare din cauza asta cauta piloti pe site-uri
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ono a trimis mail, si parca am mai ziu un user ca a trimis si el....
curiozitatea si rugamintea sa postati ce raspuns ati primit |
Se cauta pilot? Mai degraba se cauta sinucigas. Nu pun astia orice sofer in chestia aia. Pe Thrust SSC(prima si deocamdata singura masina supersonica) au pus un pilot RAF si asta dupa luni intregi de pregatire.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:31. |
- Copyright 2026 4Tuning