![]() |
Re: Logan 1.4 Laureate
ce e drept e ca era si un proiect ambitios si toata lumea era interesata de el. Nu s-a mai scris pe acest thread de atat amar de ani. Daca erai curios puteai sa-i trimiti un PM, nu sa dezgropi...pff
|
Daca am dezgropat ce are, miroase urat?
Poate omu a uitat complet de topic si are nevoie de o notificare prin mail :lol: |
1 Attachment(s)
I-a domne' de la mine:))
Bafta cu golanasu..e frumos si f bine ingrijit :twisted: |
1 Attachment(s)
Scuzati baieti ,am cam uitat de topicul asta...
@D0ryN - cu masina nu s-a mai intamplat nimic :) arata exact ca in ultimele poze puse de mine , nimic schimbat, doar un mp3 player LG LAC5800R, o prelungire de logan 1.2 16v si urmeaza sa pun un difuzor de aer din kitul dacia. la vara urmeaza niste jante si folie. @B-61-KYS - felicitari ptr masinutza ta , arata ft bine , dar dupa cum vezi am 3 masini si nu`mi permit pe criza asta sa bag bani in toate 3...iar cum loganul sta mai mult degeaba...gandeste-te ca e din 2005 si are abea 20.000 km. @crazyfornova - mersii mult de vt , arata foarte bine si e realizabil :) daca castig la loto , asa o fac :) |
Cine il mai conduce acum?
Si neaparat sa ne spui ce inaltime are, intreb asta pentru ca scaunul la sofer este la maxim, catre pedale. |
cineva mic:)):rolleyes2
|
pai deocamdata masina nu prea o conduce nimeni...Dar de obicei o conduce tata.
masina nu a mai fost miscata din septembrie, cand i-am facut schimbul de ulei, am spalat`o peste tot , am dat`o cu ceara si am lasat`o asa. Scaunul este asa in fatza ptr ca faceam curat in masina , aspiram si am dat in fatza la maxim ca sa aspir tot de sub scaune.. :) |
3 Attachment(s)
poze cu playerul ,prelungirea si un suport de ochelari OEM
|
suportul de unde l-ai luat?
in ce bani? e f f util |
scz ptr post dublu
|
Aceeasi intrebaru ca a lui KYS....:)
Prelungirea barii este cea de pe sandero?? imi poti zice in ce bani ai luat cd playerul LG?:lol:am auzit numai de bine despre LG |
suportul de ochelari este 50 lei...este de Renault Logan..nu inteleg la noi de ce nu pun...se pune foarte usor , se da plafoniera jos...se scot dopurile de cauciuc , se da gaura prin capitonaj si se prinde plafoniera...
ptr cine nu e lamurit pun poze... Prelungirea barii NU este de pe Sandero , aia e mai mica putin , este de Logan Facelift si se monteaza doar pe 1.2 16v , inca o data nu stiu de ce , nu ii inteleg pe astia de la Dacia.. Iar LG`ul a fost pe tico`ul meu care l-am vandut dar nu a stat decat 1 luna pe tico , cand am vandut masina l-am luat , 400 ron dadusem pe el , are loc de stick si are si telecomanda. sunt super multumit de el... |
esti interesat sa-l vinzi?contacteaza-ma te rog
|
Imi pare rau , dar masina nu se vinde !
|
suport din acela de ochelari are chevrolet kalos de fabrica...in caz ca stie cineva vreunu cu kalos dat dauna...sau care vrea sa renunte la el
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:34. |
- Copyright 2026 4Tuning