![]() |
Re: Evenimente automobilistice
da intradevar dupa cum spunea si dan activitatea din baia mare se rezuma doar la liniutze,bling tzuning si ici colo cate un db drag.sincer nu nu m-am asteptat sa nu vina chiar nimeni din BM.si chiar ma asteptam la prieteni apropiatzi,da ce sa faci asta e.pacat.si va miratzi de ce asa putzina vorbarie pe forum in ultima vreme,eu unu chiar urmaream sa vad vreo miscare favorabila a fenomenului,da sincer nu este.asta ii starea reala din BM.sa nu ne mire.ciudata lipsa totala de interes fatza de cursele pe circuit.pt mine sincer cercu de forumisti,tzuneristi,db-isti,se restrange f mult.
|
Eu veneam sa imi incerc talentul (pe care nu'l am) dar sti foarte bine cum sta treaba cu masina mea ...dupa ce o termin si mai invat ceva voi participa si eu
|
Quote:
|
Quote:
|
My man Ovi,normal ca facem coaste,multe la gratar:),abia astept.Imi pare rau Angi k ai avut probleme pe drum:(.sunt convins ca voi ati fi venit,nu-i vorba de asta.ziceam si eu asa k fapt divers.nu pt mine,ci pt comunitatea din BM.asa k sa fim si noi pe harta si sa vada lumea ca suntem in stare sa ne strangem si noi in numar mai mare de 2 pt un astfel de eveniment.Rupem mucu la primavara.WE GO FAAAST:twisted::peace:
|
Sincer mie mi-a placut cat de repede a reactionat JAC-u cand i-am zis de concurs cu 2 ore inainte. Ca si in cazul S-ului ,Jac-ul are prea multi cai dar din pacate doar 2 roti motrice, si asa a facut senzatie la cluj -- SIDEWAYS that is -- ! :twisted:
|
nu te inteleg keisuke, de ce ca si in cazul s-ului? S-ul e integral....
|
Quote:
Iar Jac-u rupea aderenta si in a 3-a la 30km\h ... ..sper ca am fost clar ;) |
da, multumesc frumos, am inteles acum
|
Quote:
|
va vai vai. nu era explicit keisuke in postul de mai sus de aceea am intrebat!!!
|
|
1 Attachment(s)
tuning & sound, drift etc.
Se va tine la Hungexpo Budapesta. Cam ce va fi: Expozitie auto Drift show - piloti internationali Nissan Skyline Drift Taxi Fuel Girls Show Cel mai tare event tuning local cica ... Si cred ca va fi si sound, dar din cate am inteles baietii din WSR sunt cam dezamagiti de arbitraj de la showul de anul trecut. Mai multe info aici, pt cei care inteleg: http://www.carstyling.hu/prog_shower.php?id=570 si aici: http://www.carstyling.hu/show2008/hu/index.php Doritori ? Eu cred ca ma bag. |
Quote:
Deci in 22-24 martia va rula filmul The Fast and the Furious in budapesta iar 3 pasarici vor dansa un ciardas ... cam asta e rezumatul ... :lol: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:29. |
- Copyright 2026 4Tuning