![]() |
Re: Numar Ascuns...
hahaaaaaaaa:))))ce distributie, aduce lume ca la un meci mare cu suporteri de acasa si din deplasare :))
|
poate zicea la caterinca ca i`ai furat vaca =))) oricum crek era vreun copil maxim 16+ cu multe minute pe cartela si n`avea ce face cu ele :D
ps. tare asta cu vaca =)))))) |
Quote:
Eu acuma 2 ani eram cu una...mh..draguta...si din ziua cand m`am bagat cu ea pana ne`am despartit in fiecare zi ma suna unu zice ca il cheama Sabie si ca e ruda cu nush cine si ca vine dupa mine, ma asteapta la poarta scolii la 13:30 cand trebuie sa ies..am stat odata pana la 14:40 cu inca 3 colegi si nu a venit nimeni..sunt de parere ca daca chiar sunt shmecheri sau au sange vin direct, nu te mai suna....Parca Dacia_WRc de pe forum avusese mai demult belea cu unii ...comandase de pe site nush ce piese si au inceput sa il sune unii care il obligau sa le cumpere arme si cica i`a zis o vecina ca au venit niste tzigani intr`o zi la el pe scara...aia posibil sa fi fost pe bune...dar....nu se stie:D deja nu mai raspund la nr private |
Cea mai buna metoda e sa fi mai rau decat ei :D. Sa arati ca ai sange in tine si esti pregatit pentru tot :). Oricum pentru inceput cel mai bine e sa faci exact ce a zis Santos apoi daca nu merge trebuie sa-i faci tu pe ei sa le fie frica de tine :D
|
Daca aveti numarul de telefon puteti merge la politie si faceti reclamatie .. daca aveti si mesaje cu amenintari mergeti si faceti reclamatie .. ;) si dupa aia o sa aiba surprize ( neplacute )
|
nu nu nu :):):):)
ma tot bipuia la 3-4 noapte un numar pana o data o facut greseala sa nu mai ascunda numarul si l`am vazut. el ma bipuia noaptea eu il sunam dimineata si`l injuram 10 secunde de sfinti apoi inchideam. ala era pe zi ce trece tot mai socat de unde am eu numarul lui. apoi i`am zis sa inceeze si o mai pus o persoana sa imi de`a bipuri noaptea. apoi i`am dat anunt la matrimoniale...ca`i tipa buna, se ciocaneste pe sticle de vin nu pe bani...si cred ca l`o fi sunat careva :) apoi i`am scos apartamentul la vanzare, telefoane mobile, masini...numa eu stiu cate anunturi cu obiecte am dat si toate aveau nr lui de telefon. aia cu armele nu la mine s`o intamplat...am vazut si eu pe forum cand am intampinat problema asta un post cu armele. dar oricum...daca nu sti ce faci. ai numarul de telefon? baga anunturi pe 10 site`uri diferite..cu numarul lui de telefon. imagineaza`ti daca intr`o zi citesc ajnuntul doar 3 persoanex10site`uri=30 de persoane /zi ori 14 zile cat tine un anunt pe net = 420 de persoane diferite caer`l vor injura :) cand vor afla ca individul le`o tras tzeapa :):):) cel mai bine`i sa`i bagi apartamentul la vanzare...la 60% din pretul real al pietii. omu o sa`si schimbe cartela dupa 2-3 zile, crede`ma :):):) daca mai ai probleme da`mi numarul ca ti`l execut eu...daca`i ceva ii comandam si niste spoilere si sa`i vina acasa :):):) |
hahaha uite la asta cu matriminoale si vandut case nu m-a dus capu e de tinut minte asta :))
|
Quote:
Quote:
si daca am si cartela de public inseamna ca sunt cersetor sau ce? tu nu erai destul de curajos sa le zici... " Hai sa ne intalnim sa vedem care e problema .. " ? mi-ar fi fost rusine sa cer ajutor pe forum sau sa dau numarul lor aici cu rugamintea sa-i sune careva si sa le spuna sa ma lase in pace sau alte chestii d-astea.. sa-i injure sau mai stiu eu ce pe mine cand m-a sunat careva cu astfel de ganduri si amenintari i-am propus sa ne intalnim in 3 sferturi de ora in ce loc vrea el sa vad si eu cine e si sa "discutam"...( in 3 sf ora ajung in aproape orice zona a bucurestiului ) |
lasa frate...nu e problema..suna cine vrea....omu nu are curaj sau poate s`o fi speriat..nu toti suntem tari in gura.....
|
Quote:
EDIT : eu ma retrag din discutie ... bafta ! |
dati`mi numaru de telefon ca sora pretenei mele ii in clasa a 7-a este exte maniaco-dependenta de bip`uri.
si cred ca in scoala aia toti sunt asa. il streseaza pe ala de isi si schimba numarul. |
Quote:
hahahahahaha foarte tare ... |
adevarul si numai adevarul.
daca vrei sa afli pe pielea ta da nr`ul...si nu vei mai avea liniste :D:D ei isi dau bip`uri cand merg la buda, cand se spala, cand manca, cand aprind calculatorul, cand aprind tv`u, cand se pun sa dorm, cand se trezesc..etc etc |
Baieti stati calmi cu telefoanele astea ... nu va lasati impresionati de ce zic cei care suna in 99,9% cazuri nu este adevarat ...
Nu mergeti niciodata, undeva unde va spune apelantul sa va intalniti , motiv : aproape sigur mergeti degeaba , sau cine stie peste ce descreierati dati... Metoda mea de a scapa de aceste specimene : prima data vb frumos si le inchid telefonu , apoi ii las sa sune cat vor fara sa raspund ... (daca aveti telefon symbian puteti bloca nr'u) Apoi daca vad ca insista cateva ore bune , raspund trec la injuraturi si amenintari .... Daca tot nu se potolesc apelati la arma secreta : incepeti sa faceti misto de ei :-) Daca tot si tot nu se potolesc , puneti nr'u lor pe diverse site'uri , cum a postat Dacia wrc mai sus :D Sau cum a spus Psycho mergeti frumos la politie :) |
Quote:
alex-rahova...tu ai ceva personal cu mine??? crede-ma k prima oara radeam d ei si ei ma injurau si eu le bagam doar replici de genu "atat poti?" dup-aia tot sunandu-ma si amenintzandu-ma k-mi zgarie masina s-a ingrosat treaba si am inceput sa-i injur k le iau k le fac....i-am invitat sa ne intalnim...la masina, oriunde vor ei...au inceput cu d-alea "tu n-ai ba cum sa te intalnesti cu mine k sunt nepotu lu sile si a lu nutzu..." si atunci mi-am dat seama k sunt nishte copii kre pur si simplu nu au ce face....crezi k mi-era frica sa ma intalnesc cu ei?:)) sau crezi k eu nu am cu cine sa ma strang ? doar k mi-am dat seama k alta solutie nu am dkt sa-i fredonez si eu la cap cu beepuri si cu injuraturile multora...si am zis k pe forum e ok....crede-ma...puteam si eu la fel de bine sa strang o gasca de vreo 30 de insi de prin cartier....dar ce rost avea? pe cine sa batem?? knd ala ma lua k e nepotu lu sile si a lu nutzu si ma taie si pe mine si pe toata familia mea cu sabia lui cu care doarme in pat....si multe alte replici de copii infatuati de "jmekerie"...nu inseamna k nu am tupeu sau k sunt fricos....doar k nu aveam practic pe cine sa bat sau cu cine sa ma intalnesc...in fine....sper k am lamurit aici ce era de dezbatut si le multumesc celor ce m-au auzit...iar cei ce injosesc persoane necunoscute sa se abtina data viitoare fiindk nu este un fapt prea cugetat... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:32. |
- Copyright 2026 4Tuning