![]() |
Re: G4 cum vi se pare?
alta bara spate...e atat de obosit modelul respectiv, incat mie rau cand vad toate masinile cu asa ceva...de la dacii pana la bmw...in rest modifica-ti interiorul sa te simti cat mai bine...ca asta conteaza cel mai mult...la exterior e frumos
|
am uitat de aia. se va schimba si ea
|
da frumoasa.....o sa arate sh` mai bine dupa ce o sa o cobori.....un eleorn ar trebui sh` dupa cum mai zicea cineva nijte stopuri clare sau cu leduri;)...bafta.......
|
Re: [EXT] G4 cum vi se pare?
finuta, dar mai este de lucru la interior
|
imi place mult... clean style.. simpla, neincarcata ;)
|
dom' le, ce gusturi au unii.. pai la oameni ca astia, romania ar fi pe primul loc in tuning... ne lipsesc banii... e clar ca oameni talentati avem.
felicitari |
mersi de urari.
lucruri mai sunt de facut. sa mai vina si bani si dupa aceea se rezolva toate. https://img314.imageshack.us/img314/6089/neg38un.jpg https://img314.imageshack.us/img314/7108/neg16re.jpg |
garda la sol este de o palma. e destul de greu de mers si asa
|
Superba masina niste jante care ar iesi o idee inafara ar fi perfecte.. cu "buza" ( nu stiu denumirea "tehnica" ) si spitate gen DTM
edit: defapt ceea ce vroiam sa zic, un model identic ca al tau dar cu "buza" |
Foare frumos, un styling adevarat.Scurt si la obiect:-P
|
mie imi place
|
la vara punem 19"
|
e foarte fain facuta ...
stilul mai simplu ... uneori e cel mai reusit posibil ... |
19... marfa, pe bune, abia alea sunt jante adevarate... si eu visez sa-mi pun tot pe 19...
|
Nu imi plac jantele, cred ca ar merge foarte bine niste Oxigin, modelul trebuie sa ti-l alegi u ca poate nu iti place ce sa recomand, dar au niste jante superbe. Masina arata ok cu kitul asta de caroserie, chiar imi place, aduce aminte de Golful HGP. ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:16. |
- Copyright 2026 4Tuning