![]() |
Re: Noua Lancia Delta
Imi place cum arata pe negru.
|
Mi se pare mie sau e construita pe platforma FIAT BRAVO?? Cel putin interiorul este aproape identic.... Daca nu ii spuneau DELTA ar fi fost privita cu alti ochi.... Asa te uiti la ea si cauti elementele sportive.... Oricum masina e cel putin interesanta... alt tipar de design.... O astept pe strada....
|
acelasi aspect de acvariu il are in spate ca si citroen C4 .la romani a prins bine noi fiind o natie careia ii place noutatea dar lancia sigur va avea preturi un pic mai excusiviste fata de contracadidatele sale
|
nici o data nu am avut incredere in lancia... dar cine stie.. poate au succes.. cu noul delta
|
mie tot nu imi place
|
daca nu era lancia era ceva......in rest arata ok
|
Bordul prea simplu
|
doamne ce urata e !!!!!
|
hmmm....nu arata rau....cred ca vor avea ceva clienti....
|
chiar daca o prefer oricand pe cea veche , lancia delta tot ramane o legenda , e facuta cu acelas suflet si e foarte dura masina , chiar daca e maricica... e chiar tanc , are un aspect placut si italiencele au fost mereu apreciate doar de cunoscatori , deci vorbiti cat vreti tot o italianca facuta cu dragoste ramane
|
nu imi place grila fata......
|
absolut senzationala. dar puteau sa pastreze numele Delta pentru ceva mai sportiv. Oricum, o masina foarte foarte frumoasa, iar motorizarile...nimic de obiectat:) cum a zis cineva mai sus... o italianca facuta cu dragoste:)
|
ce-a fost si ce-a ajuns!!!!!!!!!!!!!!!o legenda a ajuns o banalitate de masina.
am mai vazut conceptul mai demult dar speram totusi sa fie doar o gluma!se pare ca gluma aceasta proasta se pune in aplicare. |
Arata interesant dar e departe de Delta I si chiar de Delta II, care era mai "moale" dar tot atragatoare
Seamana cu o combinatie de Golf V si Subaru Impreza cu radiator de Lancia Thesis Poate ca versiunea sportiva, daca va exista vreuna, o sa fie mai "altfel" ~Nautilus |
probabil ca sunt si ei constienti de istoria numelui delta si nu vor lasa treaba neterminata....vedem ce se anunta pe la urmatoarele saloane
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:57. |
- Copyright 2026 4Tuning