![]() |
2 Attachment(s)
oltcit tuning ..CRAIOVA!
|
are cumva bord de kadet?
imi place culoarea lui, si jantele :wink: |
3 Attachment(s)
parca se chema topicul oltcit din galati si ne aratam si olcituri din craiova super :D am si eu unul de aratat
|
oricum e regula ca in craiova sunt cele mai mijto oltcituri modificate
|
2 Attachment(s)
ups mai gasi niste poze nu va suparati pe mine :D d
|
cum sa pui niste poze cu un oltcit cu capace la roti... si sa ne intrebi daca ne place??? :( restul sunt dragute.... alte genti... alta masina :twisted:
|
Re:
Quote:
apropo al tau era site-ul ala cu basul.tk? |
nu este cine stie ce .luminile alea la nr de pe spate sunt jalnice
|
Lasa-ne!!!!!! Lasa-ne!!!!!!!!
|
5 Attachment(s)
Masini cu care ai vrea sa concurezi in materie de styling..........ce zici , poti ???
|
5 Attachment(s)
sau.....
|
asta-i lovitura sub centura :lol:
mey tata, se cunoaste ca la craiova e patria oltciturilor, multe masini frumoase prin zona :wink: |
poate ar fii trebuit lucrat un pic mai mult pe masca fata, in rest e ok, sa o stapanesti sanatos
|
Re: Olcit Tuning Galati!
Vorbim despre primul nu ca parca topicul era Oltcit Tuning Galatzi !? mi se pare destul de ok ... am intzeles ca urmeaza shi jante atunci banuiesc ca o sa arate mai bine pt moment maxim nota 8! capacele alea strica mult aspectul mashinii
|
Re: Olcit Tuning Galati!
10 Attachment(s)
se pare ca la craiova raman totusi adevaratele oltcituri...hai sa mai dau si io cateva exemple...
Attachment 80059Attachment 80060Attachment 80062 Attachment 80064Attachment 80065Attachment 80066 Attachment 80067Attachment 80068Attachment 80069 Attachment 80070 |
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning