![]() |
Re: Revista 4Tuning.ro nr,10
deci pana la urma.. o sa fie cu sticker ? :D
|
nu se stie dar dak vrei sticker arunca o privire aici
https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/71461-stickere-odorizante-pt-lumea.html |
Nu, nu contine stiker.
Dar au fost stikere destule la salon, pentru cine a dorit. |
Quote:
|
Pai asa cum ai bani sa o cumperi de la taraba, asa o cumparai si de acolo nu? Era acelasi pret. si primeai si bonus stiker. Asta am vrut sa spun.
|
cred k se referea la sticker , nu la revista
|
uita-te la titlul topicului. E vorba despre numarul 10 al revistei. Si se intreba daca se da stiker la revista. Si am raspuns. Nu nu se da stiker in revista, dar pentru cine a venit la salon putea lua revista cu stiker.
vrea sa se refere la stiker in sine... sa se refere in alta parte... ca are topicuri dedicate. aici se vorbeste despre revista. |
o coperta putem vedea si noi ? sa stim ce masini sunt prezentate in revista ... multumesc.
|
mai mijto sa nu stim la ce sa ne asteptam .. parerea mea :D
|
Cand o vom gasi in benzinarii?
|
intrebarea e.. pe la satu mare gand ajunge? ca o caut disperat de 1 saptamana..la benzinari oare o fi?? scuzatima daca sunt prea bagacios
|
Eu am luat-o din Agip (Craiova). Foarte tare da'... eu tot astept un spatiu un pic mai mare pentru sectiunea Virtual Tuning 2D!
|
in Cta pe unde apare ?
|
klumea revista........RTT........
singura faza e ca nu bn sunt scrisi cei care au participat la "Virtual $Tuning League-Etapa a XI-a"......adica mafionzoo si eu(adik Ca$$) nu sunt trecuti...... aste e singura faza care nu imi place.......in rest e prea tare revista.......... |
In Bucuresti este cumva? A luat-o cineva?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:06. |
- Copyright 2026 4Tuning