Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Focus MK2 facelift (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/65777-focus-mk2-facelift.html)

bibik 18-04-08 18:41

Re: Focus MK2 facelift

P.S. 1.Cum masina e in garantzie nu pot umbla la motor .. Adevarat ?
da e adevarat ca nu poti umbla la motor, dar in schimb daca vrei sa ii maresti puterea vezi ca exista firme care pun chip-uri cu garantie, adik sa nu-ti afecteze motorul ;)

captain pimp 18-04-08 19:42

salut
lamureste-ma si p mine cu cateva chesti. ai zis k ai consumu mare?? kt iti ia in oras? din proprie experienta pot sa spun k motoarele ford p diesel au consumu extrem d mic. altceva, cum e directia masini si km cum ti s pare calitatea materialelor si a finisari. intreb pt k sunt destul d hotarat sa imi iau un focus insa cel d 109 cp econetic, in mare parte din cauza consumului si a pretului avantajos.

mult succes cu masinuta

BogdiB 18-04-08 23:50

Quote:

Originally Posted by captain pimp (Post 1491785)
salut
lamureste-ma si p mine cu cateva chesti. ai zis k ai consumu mare?? kt iti ia in oras? din proprie experienta pot sa spun k motoarele ford p diesel au consumu extrem d mic. altceva, cum e directia masini si km cum ti s pare calitatea materialelor si a finisari. intreb pt k sunt destul d hotarat sa imi iau un focus insa cel d 109 cp econetic, in mare parte din cauza consumului si a pretului avantajos.

mult succes cu masinuta

Acum dupa 4500 km consuma intre 5.5 si 6 litri la 100 de km in oras . In primii 2000-2500 km a luat cred ca si 7.5 -8 litri . Referitor la calitate-pret eu zic ca este destul de acceptabila . Nu am inteles la ce te referi cu directia :D ... bafta cu achizitionarea noului Ford !

BogdiB 29-04-08 23:30

3 Attachment(s)
hmm cu ajutorul lui D'zeu sa pot modifica dimensiunile rotilor ce sunt scrise in certificat imi pot alege unul din modelele de mai jos :D
P.S. Care ar fi problemele daca:
1.As pune in loc de jante 7 - 7.5 jante de 8 ?
2.Avand un motor destul de micut 1.6 cu 90 cai au ceva jantele pe 18 ?

BogdiB 29-04-08 23:42

Quote:

Originally Posted by bibik (Post 1491695)
P.S. 1.Cum masina e in garantzie nu pot umbla la motor .. Adevarat ?
da e adevarat ca nu poti umbla la motor, dar in schimb daca vrei sa ii maresti puterea vezi ca exista firme care pun chip-uri cu garantie, adik sa nu-ti afecteze motorul ;)

Asigura garantie pe chip`ul ce il monteaza . Daca motorul "cedeaza" Nu din motivul chip`ul pierd garantia Ford avand montat acest chip ? Asta este nelamurirea mea :)

BogdiB 21-07-08 16:07

1 Attachment(s)
in sfarsit o mica schimbare :D

BogdiB 29-08-08 01:59

3 Attachment(s)
Cu ajutorul lui D-zeu vara asta am mai adaugat cate ceva ... cum ar fi folie autorizata fata spate . Sistemului audio i`am adaugat doar subwoofer si statie in rest este cel original pentru moment . In viitorul apropiat (sper :D) urmeaza jante si suspensii ... Sa ne auzim cu bine !

Bondellu 25-05-11 12:25

Frumoasa masina dar daca ai posibilitatea de 530 2006 ataca.

dracushorul 25-05-11 19:57

Apropo cu "suflatu' vantului" la viteza: vezi sa nu ai furtunu de la turbo crapat, ca eu sunt patit, si poate deaia ti se pare ca nu are nici forta. In rest, toate cele bune!!

All times are GMT +2. The time now is 12:26.

- Copyright 2026 4Tuning