![]() |
Re: Focus MK2 facelift
P.S. 1.Cum masina e in garantzie nu pot umbla la motor .. Adevarat ?
da e adevarat ca nu poti umbla la motor, dar in schimb daca vrei sa ii maresti puterea vezi ca exista firme care pun chip-uri cu garantie, adik sa nu-ti afecteze motorul ;) |
salut
lamureste-ma si p mine cu cateva chesti. ai zis k ai consumu mare?? kt iti ia in oras? din proprie experienta pot sa spun k motoarele ford p diesel au consumu extrem d mic. altceva, cum e directia masini si km cum ti s pare calitatea materialelor si a finisari. intreb pt k sunt destul d hotarat sa imi iau un focus insa cel d 109 cp econetic, in mare parte din cauza consumului si a pretului avantajos. mult succes cu masinuta |
Quote:
|
3 Attachment(s)
hmm cu ajutorul lui D'zeu sa pot modifica dimensiunile rotilor ce sunt scrise in certificat imi pot alege unul din modelele de mai jos :D
P.S. Care ar fi problemele daca: 1.As pune in loc de jante 7 - 7.5 jante de 8 ? 2.Avand un motor destul de micut 1.6 cu 90 cai au ceva jantele pe 18 ? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
in sfarsit o mica schimbare :D
|
3 Attachment(s)
Cu ajutorul lui D-zeu vara asta am mai adaugat cate ceva ... cum ar fi folie autorizata fata spate . Sistemului audio i`am adaugat doar subwoofer si statie in rest este cel original pentru moment . In viitorul apropiat (sper :D) urmeaza jante si suspensii ... Sa ne auzim cu bine !
|
Frumoasa masina dar daca ai posibilitatea de 530 2006 ataca.
|
Apropo cu "suflatu' vantului" la viteza: vezi sa nu ai furtunu de la turbo crapat, ca eu sunt patit, si poate deaia ti se pare ca nu are nici forta. In rest, toate cele bune!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:26. |
- Copyright 2026 4Tuning