Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Gusu ... Celica Kamikaze!!! (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/6574-gusu-celica-kamikaze.html)

GABBY_ 02-08-05 10:47

acum o sa imi fac ceva dusmani prin a spune ca degeaba masina arata belea ,nu cred ca a trecut vreo data mai mult de 4000-5000 de ture .toate masinile de la insomnia sunt facute ptr aspect.degeaba au 2-3 sute de cai ptr ca nu sunt folositi nici jumatate.fiecare face ce vrea cu masina lui dar parca sa ai ceva caluti si sa mergi de parca ai cara uoa nu stiu daca iti face bine (cel putin la imagine).numai bine

zetemte 02-08-05 12:06

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De cate ori ai vazut masini din Insomnia pe strada ermgand? Pe cine cunosti ca stii cum merge pe strada?

RoSonic 02-08-05 12:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GABBY_\"
acum o sa imi fac ceva dusmani prin a spune ca degeaba masina arata belea ,nu cred ca a trecut vreo data mai mult de 4000-5000 de ture .toate masinile de la insomnia sunt facute ptr aspect.degeaba au 2-3 sute de cai ptr ca nu sunt folositi nici jumatate.fiecare face ce vrea cu masina lui dar parca sa ai ceva caluti si sa mergi de parca ai cara uoa nu stiu daca iti face bine (cel putin la imagine).numai bine

Fara suparare, dar ai fost vreodata la vreuna din curse? presupun ca nu... ca altfel ai fi vazut ce fac masini din Insomnia!

Si oricum aici se discuta STYLING!!! Nu motoare...

polifem 03-08-05 12:46

Re:

Quote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

big laugh ... ai dat cu pana-n balta :D:D:D:D ...

se vede ca nu prea ai treaba cu acest TREND :D:D:D:D... :lol::lol:

Skillzu 05-08-05 00:19

sorry gabby dar ai fat-o in bara....baietii nu merg chiar asa cuminti....cel putin din ce am vazut eu personal :wink:

kickass 05-08-05 02:10

pai si daca ar merge \\frumos pe strada care ar fi problema? trabuie sa schimbi numai ca e in blana si da rateuri?! chiar nu inteleg.. :roll:

Infiniti G35 Tuner 05-08-05 10:41

Eu cred ca asta e tuning adevarat.Este frumos, nu e exagerat... :!: este exact cum ar trebui sa fie o masina tunata

PYT 05-08-05 10:56

lol ai crezut bine GABBY.. macar daca vorbeai in cunostinta de cauza :roll:

X-TaZzY 08-08-05 19:56

...

nu credeam ca exista asha ceva in romania ... am ramas uimit la tuning & sound cand am vazut`o ... chiar ffffffffffffff reushita ... bv ;) 8)

EvLSant0S 09-08-05 02:34

Re:

Quote:

nu-ti faci dusmani frate ..
da vbesti prostii ..
pe cuvant ..
da , corect .. sunt unii care ... chiar nu dau in ele .. unii nu prea au in ce .. \"vezi blondu si shaggy.... 307.. :/ \"
insa ..
PAC- leon ..
DDB`u l-am vazut iar rupand masina :D si tot asa ..
stai linistit ... de vreo un an si ceva .. tot admir ... masinile baietilor .. am apucat sa-i vad mergand lejereanu ..
dar si in JBINGA :D
stelios iar o ardea ca lumea ..
stai tu linistit .. ca nu merge numai 4-5 de ture .. :P poate dieselurile =))
na ca mi-am amintit .. ca tot venii vba de dieseluri
VYP , FMM , SEV , JOHN golfu gri ..
stai frate calm :))
ca vbesti prostii , no offense ..
am mers cu fmm`u .. in dreapta normal .. , rupe .. crede-ma :) destule ture .. nu cum zici tu :P
iar am mers cu JOHN .. TXT :D in spate ..
plm ... o singura data mi-a fost de ajuns .. nu ma mai sui la el in masina, trage concluzia amice =))
stai calm ;)
peace

daflyer_oradea 12-08-05 17:54

pana si eu stiu cat au tras baietii de masini cand au fost ITS in Oradea, si la Cluj, unde Celica a fost regina piruetelor, impreuna cu RX8-ul negru...si un M3 de la CJ.
deci stai calm, ca trag de ele. Daca nu vezi tu nu inseamna ca merg ca babalicii tot timpul.
Cat despre masina....nu am cuvinte.

Antedos EVO 13-08-05 07:34

Waw.. ce n-as da sa inspectez si io masina aia.. frumos pe dinafara... mai ales aripile alea.... \"Lambo-style\"... :lol:

myky 04-09-05 02:08

:peace: :flamed:

flaviutza 04-09-05 03:34

1 Attachment(s)
NO COMENT
din partea mea + la tot,si DA e cea mai tare din Roamnia,BATE CTL-u

bodyspeed 06-09-05 20:38

este nu stiu cum sa zic :shock: :shock: :shock:
este super frate :D :D

All times are GMT +2. The time now is 02:05.

- Copyright 2026 4Tuning