![]() |
Re: Virtual 4Tuning DAYS
Eu voi fi plecat o saptamana! Sper sa nu apara probleme, dar daca totusi apar se va ocupa patriotu de ele :) Spor la treaba!
|
Non Brush - i am in
|
"Lucrarile vor fi trimise pe adresa de e-mail [email protected] impreuna cu numele categoriei la care doriti sa va inscrieti, o imagine din timpul lucrului, nume dvs., prenumele, nickname-ul de pe forum si un numar de telefon pentru contact."
"o imagine din timpul lucrului"...adica dam un print preview la photoshop sau salvam o poza din timpul lucrului?sau cum?ii chiar asa de important? :rolleyes2 |
Quote:
|
Ma bag...nu stu la care,dar sunt in concurs!
|
pot sa mha bag shi io mha?
|
baga-te mha ! si vezi cu limbaju k te paste un warn ;)
|
nu trebuie sa punem si PSD'ul nu?
|
Quote:
NU ....... |
patriotule...
trebuia sa zici "nu, mhhhhhaaaaaa" glumeam... sarumana la toti, foarte frumos se tine sectiunea vii patrioate, la 4td, ? sa iti multumesc personal? ca ne cunoastem mai putin, numai ace axel sta "pe capul meu" daca nu vii, nu e nimic... "rog" eu pe cineva sa te aduca, ok? |
Quote:
nici anul asta nu "scap" de el :lol: |
Legitimatii de acces ... (pentru cei care ajung la 4Tuning DAYS)
+ trebuie sa specificati ca sunt pentru "participant virtual 2D" |
Am trimis lucrarea la mash-up ;) .. oi fi eu primu ?
|
cam devreme.... nu trebuia sa te grabesti e destul timp ;)
|
de ex la non brush,stiu ca trebe sa trimit 2 poze 3/4,fata /spate,aceiasi masina.dar cand o modific,nu imi iasa la fel,(aceiasi masina fata/spate) nu se mai potrivesc nici jantele,nici culoarea...etc
acuma...intrebare de 7 puncte:are ceva daca ii diferita?se accepta?...scade in ochii juriului?:rolleyes2ca nu imi iasa nici cum la fel unai cu ailalta...:sad: Sau...are ceva daca trimit numa o pozitie?trebe amndoua neaparat? |
| All times are GMT +2. The time now is 03:19. |
- Copyright 2026 4Tuning