Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Opel Omega vs Dacia Logan (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/6551-opel-omega-vs-dacia-logan.html)

fiatgroup 24-05-06 20:49

Re: Opel Omega vs Dacia Logan

Sti de ce au mers vanzarile, e ceva nou, itzi zic eu ca nimeni nu o ia ca pe singura masina a lui, doar asa ca pe o broscuta din '80, oricum e rusinos ca in germania e cel mai vandut model si ca se vorbeste de o inscenare a rasturnatului. Oricum cea mai reusita dacie de pana acum e solenza, asta chiar mi-a placut (chiar daca la unele am inteles ca ploua in ele si au probleme cu caseta de directie, inca nu a imbatranit loganu' sa vedem si la asta), logan nu mi-as lua nici sa ma ameninte dealarul cu pusca.

VIPER_GL 27-05-06 03:16

Da cum sa compari un motor de 2.5 cu unu de 1.6...nu cred ca are sens...si mai ales o dacie cu un opel...:lol:

~ 69 USP 12-06-06 11:51

RESPECT pentru fratii mei ... ..toti frustratii astia ..care ridica loganu ,,,il au acasa.....mi as dorii fratii mei iubitori de masini ..nu de carute ..nu dau nume ca se stiu ele ....logan......:)))))))))) as vrea sa facem un front comun ........pai mai dric ca loganu este altceva pe lumea asta?

Dooffy 12-06-06 12:03

opel ... oricum si yo am avut o nelamurire intre opel astra classic || si logan si am ajuns sa aleg opel ...... deci aleg OMEGA

dragos2900 12-06-06 17:20

Eu as alege Opelu Omega....clar!:twisted:

steaua23 12-06-06 20:47

cati km are opelu ?

br01tim 15-06-06 11:48

daca erau 3loganuri si un omega atunci cred k as fi ales loganurile :)))mi se pare cam fortata comparatia,era mai potrivita cu un astra clasic

Cronny 26-09-06 11:34

tot opel aleg:D br01tim si dak era cu astra clasic tot opel e masina frate nu logan(parerea mea):D

Nautilus 26-09-06 13:22

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 445656)
cati km are opelu ?

Ce mai conteaza? nu poate sa aiba foarte multi, si ca sa uzezi o masina moderna in 6 ani destul cat sa cada ceva de pe ea trebuie sa mergi cu ea non-stop si s-o tamponezi si repari de 2-3 ori, cine face asta?

~Nautilus

danutSZY 26-09-06 13:42

omega.......nici nu stau pe ganduri......nu se compara cu loganul!!!!......sa iau loganu si dupa vreo 10000km sa bata tot in el!!!!!!.......sa fim seriosi nu se poate compara nici intr-o 1000ani logan tot dacie e.........poate loganul de wrc mai zic si eu.......!!!!

blowwind 26-09-06 13:44

Quote:

Originally Posted by Cronny (Post 565634)
tot opel aleg:D br01tim si dak era cu astra clasic tot opel e masina frate nu logan(parerea mea):D

nu mai dezgropatzi topicuri apuse de luni de zile :P

fuzzy 28-09-06 12:17

prefer opel, din urmatorul motiv: daca nu ma insel, am citit ca are motorul de 2,5l si e diesel... deci... forta si consum relativ redus... plus ca este motor de bmw...asta fara sa ma uit la NIMIC altceva... dar este doar parerea mea..........

sebaaa 28-09-06 12:47

ca sa nu mai fie diff intre berlina si break..nu mai bine compari omega break cu logan break?!
sa vedem atunci ce o sa zica lumea de "designul" si "formele" loganului

tfsi 28-09-06 16:19

asta e un topic deschis asa de dragul de a posta pe forum...sunt masini total diferite cu targeturi diferite.nu inteleg cum puteti face comparatia aceasta.

br01tim 20-10-06 10:31

ai dreptate Cronny nu poti compara opel cu dacia,logic k si eu as alege opelul.dar am zis asa k o comparatie cu astra ar fi fost mai realista k sunt ambele compacte.cu omega e chiar f fortata comparatia

All times are GMT +2. The time now is 12:16.

- Copyright 2026 4Tuning