![]() |
Re: Masina B 34 SGM e "moarta"....
ar trebui unit acest topic, cu cel de la Dacia...
RIP dacia SGM... |
asa se intampla daca o masina puternica ajunge pe mainile cui nu trebuie ....
pacat de masina ...... pacat pacat ..... masina asta a scris istorie .... |
|
ba voi nici nu stiti cine conducea masina, poate a avut vreo defectiune tehnica , a-ti vazut la raliu cate accidencte se fac voi a-ti trebui sa plangeti fiecare masina...si nu cred ca omul nu era pasionat daca a cumparat o dacie o legenda .. de asta era si masina facuta sa fie alergata, se mai intampla, bine ca au scapat
|
Re: B 34 SGM este "mort"....
pacat de masina :( ma doare sufletul , era un vis ... k poate o sa fie la mine ... dar asta e ...
imi pare rau pt munca lu robert , oricum bine k au scapat cu viata acei doi ... |
Quote:
|
datorita faptului ca soferul... a scapat cu viata.. cei de la rar ar trebuii sa bage de seama.. si sa omologheze roll bar-ul in masini...
in cat.. despre accident... o fi vrut si noul propietar sa vada daca mai are 170cp, o zburat prea jos... |
pacat de masina si munca depusa...dar cum a ajuns masina la cei 2?
o vandut-o SGM? |
2 Attachment(s)
stiu ca sunt multi care au admirat aceasta masina,sunt si eu unul dintre ei...
cand am auzit de accident m-a trecut un fior rece,nu-mi venea sa cred ca e chiar sgm-ul...mare pacat poze de la buzau cand am vazut masina live... BC03GPG si B34SGM mult respect Robert |
pacat... dar important e ca nu a murit nimeni
|
Vad ca a ramas pe nr vechi, daca era inca pe numele lui sgm sa nu ii faca probleme din cauza motorului si restu. Lipsa de experienta se cunoaste. Ma mir ca a reusit sa circule 3 saptamani si ca nu a omorato inca din prima zi. Cat despre pusti, sper macar sa isi fi rupt jumatate din oase in ei. Sunt curios ce o sa zica sgm aici.. Mare pacat de masina, tot respectul pentru sgm si masina lui, legenda o sa ramana vie.
|
priviti altfel lucrurile toate masinile modificate ajung la remat din moment ce se schimba proprietarul,si mai ales ajung pe mana persoanei cu lipsa de experienta.
Robert stia exact ce stie masina care erau punctele tari si cele slabe la masina lui din moment ce el a facut toate modifcarile dar cel care conducea masina nu stia aceste lucruri numa ca are cea mai puternica dacia din moment ce nu el a facut efortul sa modifice masina nu aprecia acest lucru la fel cu adevaratul proprietar(Robert) in fine ...pacat de masina...bine ca au scapat cu viata, multumita cuiva care a modificat masina cu cap soferul poate sa aiba ceva probleme cu politia legat de modificarile aduse la masina? |
Cu siguranta !
|
nu trebuia sa se intample asta...in rest...nu mai am cuvinte.
|
nu pot sa-mi dau seama cum de ziceti voi ca nu avea soferul experienta,atata timp cat nu-l cunoasteti...daca a fost o defectiune tehnica majoritatea din cei care au postat au prins muste
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:49. |
- Copyright 2026 4Tuning