Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Peugeoporsche 928 (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/65365-peugeoporsche-928-a.html)

bujie:P 03-02-08 12:42

Re: Peugeoporsche 928

eu am privit pozele si ma gandeam la o emisiune de pe discovery....si la un personaj...Leepu from bangladesh..=))...doar unu k asta ar fi in stare de asha idei....

demian 03-02-08 14:55

masina ii din insulele Feroe misto

Blondu_206 03-02-08 19:47

nu imi place neam masina !!! nu are o idee propie !!!

fistaccio 04-02-08 03:45

e adevarat!!1

Spark 04-02-08 11:04

najpa ... aiurea ... cam nasoala ...
si daca stai sa te gandesti ... tot spre kitch da. pentru ca sunt mashini mult mia faine ca asta care au ajuns in categoria aia ... pentru monstrul asta ar trebui sa se faca o gategorie speciala
as mai avea ceva idei de zis ... dar acuma sunt prea socat ...

xxeL 04-02-08 12:42

arata bine ;) :)

EaGle 04-02-08 16:18

Panarama de masina...spatele e cat de cat nimerit..restul..penibil...KITCH!

wtah_nissan 04-02-08 17:11

cea mai tare ciudatenie :D....arata frumos..mie totusi nu-mi prea place spatele in schimb imi palce foarte mult fatza :D

laur200380 06-02-08 09:39

Quote:

Originally Posted by Vely (Post 1329439)
De ce sa nu-ti folosesti imaginatia in a construi un bodykit de la zero pt un Porsche 928?
De ce ai pune faruri de 407 si o bara fata de Avensis in loc de bara spate?
De ce ai inlocui stema cu ce d... vrea sa fie ala far sau altceva?
De ce ai copia si tema de design de la Reventon pt elementul aerodinamic aplicat pe luneta?
De ce ai "fura" modelu de bara fata de la Celica cand deja ai ales ca tema Peugeot-ul?
... unii oameni au mintea goala, si cand se umple de idei acestea nu mai pot fi controlate si iese un 'ghiveci'!... ce-o fi avut cu saraca masina, dk era chinez il mai intelegeam

eu sunt curios cati din voi aveti masini mai misto decat asta. Vorbiti in necunostinta de cauza.

andreizr1 06-02-08 09:43

uite ca avem si un certaret printre noi :D

morghen 06-02-08 09:46

sunt curios ce mashina ai tu...shi de ce ai impresia ca altzii nu au voie sa-shi exprime parerea...fie ea buna sau rea....shi sa-mi mai spui ceva...de ce crezi ca toata lumea se raporteaza la ce crezi tu ca e "mieshtoo" ?

laur200380 06-02-08 11:18

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 1338690)
sunt curios ce mashina ai tu...shi de ce ai impresia ca altzii nu au voie sa-shi exprime parerea...fie ea buna sau rea....shi sa-mi mai spui ceva...de ce crezi ca toata lumea se raporteaza la ce crezi tu ca e "mieshtoo" ?

1. Nu sunt certaret.
2. Nu mi place cand cineva nu apreciaza munca altuia
3. Legat de ce masina am sa sti ca am masini care te ar surprinde sigur si subliniez masini.
A nu fi cu suparare dar cum tu spuneai e dreptul fiecaruia sa si exprime parerea. Fiti mai realisti.:poke:

Spark 06-02-08 11:22

dar doar pentru ca a depus multa munca nu inseamna ca a si iesit ceva bun.
pentru ca avem atatea exemple de kitchuri mari in care sau investiti fie multa munca ... fie multi bani ... si tot degeaba. si asta nu face exceptie.

omugalben 06-02-08 11:49

ios mai nou p-aicea,dar nu inteleg de ce trebuie sa citesc in continuu cuvantul "kitch".aveti voi idei mai bune?ati incercat macar o data sa un spoiler de un model cu altul,de alt model?io am facut deja 2 si au iesit super,deci stiu ce vorbesc. am fost intrebat pe strada daca am facut matrita pt asa ceva,pt ca a iesit ff bine.va citesc commenturile si ma gandesc,ati pus mana vreodata p e cheie?ati reparat vreodata ceva la o masina,sau ati incercat vreodata sa modificati ceva?am impresia ca sunteti genu de oameni care cumpara kit-uri de tuning din magazin (rame si praguri) care se mointeaza in 3 cleme si gata,ati "tunat" masina.as vrea sa va vad cu o cutie de chit in mana si cu bucatile de polistiren,sa vad ce stiti sa faceti.masina arata supe,ideea e 100% origonala.p.s.:commentul e pt cei ce se regasesc in el,imi cer scuze pt ceilalti.

Ace Axel 06-02-08 12:43

kitsch-ul tot kitsch ramane, indiferent cat de bine e lucrat :lol:

All times are GMT +2. The time now is 00:43.

- Copyright 2026 4Tuning