![]() |
Re: Pe 1 februarie te poti manifesta impotriva taxei auto in piata victoriei
|Bun. Deci la Casa Poporului in parcare in fata si acolo se merge la guvern in Victoriei?
|
Guvernul e in Piata Victoriei... n-are treaba cu Casa Poporului.
|
RAZZBUNARE:evil:..........poporul e puterea :D.............JOS CU TAXA .............pe ei dau o plasa de pietris din curte sa dati in ei :evil:
|
Quote:
|
felicitari pentru initiativa, ca sa aiba succes este nevoie neaparat de media, televiziune protv,antena etc e bine sa stie din timp !!! , pacat ca sunt la 500 km de voi ...
|
Re: 1 Februarie , Meeting in Ptza. Victoriei -- anti taxa auto.
frateeee,am vre-o 2 basculante si abia astept sa arunc cu ele, mama lor......!!
|
trebuia sa fie anuntat mai dinainte poate ieseam cu totii in fata primariilor si paote mai aveam ceva reusita :evil: bateam primaru :evil:(nu ca al nostru nar merita )
|
ARUNCATI KT DE MULTE MASINUTZE AVETI...SA UMPLEM CURTEA! O SA VIN SIGUR CU MULTIII PRIETENI:D
ar fii interesant sa aducem masinile neinmatriculate fara nr-e provizorii sa le lasam in fata la casa poporului!!!! |
ar fii interesant sa aducem masinile neinmatriculate fara nr-e provizorii sa le lasam in fata la casa poporului!!!![/QUOTE]
deci ar fi super tare...chiar mult prea tare.....asta da idee ...nici nu se compara cu aruncatul masinutelor in guvern :evil: diabolic.... |
e bine sa aruncatzi si cu NUMERE PROVIZORII pentru ca multa lume cu asta circula in asteptarea anularii taxei
|
de exemplu eu...:D circul cu provizorii kre imi expira pe 7 februarie.....DACA NU SE FACE CEVA CU TAXA ASTA...o sa facem noi:D
|
n-o sa se faca nimic....nu reuseste comisia europeana si reusim noi? noi saracii trebuie sa alimentam buzunarele bogatilor....cand un bogat o sa fie de al nostru atunci vom avea vreo sansa....io m-am resemnat dar...ca intotdeauna speranta moare ultima
|
O sa fiu si eu akolo :)
|
ar trebui facuta miscarea asta in toata tara.sa vada im***itu ala de premier ca nu-i chiar cum vrea muia lui.
|
Quote:
eu nu cred ca o sa ajung..a intervenit ceva.. deci probabil va vad la stiri.. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:27. |
- Copyright 2026 4Tuning