![]() |
Re: CAR-AUDIO/Prezentari sisteme/Consiliere achizitie, etc.
7 Attachment(s)
Salutare baieti...o mica prezentare a sistemului...nu ma bag in detalii f mari sa nu fiu plictisitor...totul ii facut de mine in orice caz:
-Baterie dubla....plus urmeaza un deep cycle D1000S in spate -1 condensator 1.2 F -izolatie standartplast plus ceva dynamat(usi fata-spate,portbagaj complet) -Cd player Pioneer DEH-P6900IB(bluetooth,ipod,comenzi volan luate separat) -fire de alimentare 1.2kw...amplificarea pe usi de pe amplif separat de voce... -Difuzoare usi fata emminence 125 rms...140db prs maxima(dif voce profi) cu inca 3 twetere de cate 50 rms fiecare pe fiecare usa -Difuzoare spate JBL CS3108 -Subwoofer JBL GTO 1204BP-D -Amplificator bass JBL GTO 1201.1 -Amplificator voce pe 4 cai cu reglaje f multe (tot se schimba :)) ) -2 dif. ovale pioneer accelarate 4 cai Cu siguranta am omis cate ceva da oricum se schimba incetuk configuratie pe zi ce trece ...in mai bine In curand niste filme mai recente ! |
Sound adevarat ...volumul nici nu e dat la maxim si abia poti sta in masina :)
|
super tare frate ! :D
|
frumos. felicitari, mai ales ca le-ai facut pe toate tu!
|
Felicitari Dany...super tare sistemul...;););)
Cand te intalnesti pe strada cu masina lui Dani,prima data auzi basul din ce in ce mai tare...dupa care apare si masina:shock: Foarte tare...imi place la nebunie cum suna;) succes in continuare...;););) |
Ms Cata mult :hug:.....o sa creasca incet incet...sa vina vara intai dammmm
:dance: |
voi nu dormiti? nu mergeti maine la scoala? :D
recent l-am cunoscut shi eu pe dani. shi am vazut de aproape masina shi ii chiar frumos facuta. felicitari pt sistem:D numa o mica intrebare:P: 1 condensator 1.2 F, nu ii microF? :D |
Nu BATA ii 1 Farad unitatea...microf is alea mici ce se mai pun pe twetere pt filtraj...da oricum daca ii sa cauti greseli gasesti :))
No one is perfect ! :shakefist |
n-am zis k ii gresala man, numa k mi se pare mult 1 farrad. knd ne int tre sa studiez ca se pare ca ii super instalatia, nu stiam k ai schimbat cam tot la muzik :-??
|
super faina masina... Bata, astept si la tine in masina muzica in genu asta :>:chainsaw::dance::peace::peace::peace:
|
Nu ii mare....is si de 5 F da nu ma inghesui inca...oricum suge tot curentu de pe instalatie la un bass si cu condensator de 1F si cu de 3-4
Eu nu stiu in ce stadiu ai vazut-o :)...ne-om vedea ;)) |
dani, am inteles ca tu ti-ai pus muzica pe masina... se poate un tunning de asta pe un scooter ? :D:D:D
|
Orice se poate :))....nu ai fi singurul cu scooter cu muzika :)
|
Eu am avut primul neon pe scuter :)) Muzica vroiam sa'mi pun dar mai era putin si luam permisul ...asa ca am renuntat .Astept un subwoofer , ampllificator etc :))) dvd player cu touch screen
|
sa imi revina scooteru de la brasov din reparatii si o sa vad ce "tuning" o sa fac pe el :)) =)) :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:23. |
- Copyright 2026 4Tuning