Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica Daewoo (https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo.html)
-   -   Faruri si stopuri clare! (https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo/65141-faruri-stopuri-clare.html)

B 58 MAL 01-02-08 13:32

Re: Faruri si stopuri clare!

adica nu k nam inteles nu scrie pretu din cate vad nu se stie pretu si cine le aduce..

Geo_ZGA 01-02-08 13:35

citesti printre randuri probabil :lol:
a zis clar Webcathos... nu se stie sigur nimic inca, dar: pretul va fi undeva in jur la 3-400 ron si vor ajunge la noi prin martie-aprilie. mai devreme de martie sigur nu ajung.
p.s: le va aduce un amic de-al lui, care are un magazin acolo. de la el vor ajunge prin posta la noi :)

webcathos 01-02-08 14:59

Multumesc Geo..Offf

ranek 02-02-08 00:31

vad ca se creeaza confuzii si nu vreau sa incurc pe nimeni : eu am in plan sa aduc 100 seturi faruru cu lupa si semnalizare pe negru , cele de pe prima pagina . Transportul din China pana in romania este undeva intre 30-40 de zile . In urma negocierilor am ajuns la pretul de 349 lei / set (far stanga , dreapta) , ceea ce mi se pare rezonabil , tinand cont de pretul original al farurilor stock Daewoo .

Nu pot sa zic o data exacta cand vor ajunge aici , deoarece drumul este destul de lung si inca mai trebuiesc stabilite detalii legate de facturare , vama , contracte ... Nu vreau sa ma grabesc , si sa omit ceva , asa ca veti stii cand vor fi gata de vanzare si de trimis prin tara la vanzare .

Numai bine , si inca odata , nu am date exacte de momentul in care vor ajunge in tara , sunt alte prioritati deocamdata .

DACIA-Wrc 02-02-08 09:34

100 euro un set.
respectele mele.
ii un pret foarte bun..ca si ala clar de la rxm care ii clar asta`i macar cu lupa.

daca ajung in romania pana in 15 martie ii super ok.
adica in 45 de zile

B-64-KTL 03-02-08 20:10

Salut...nu stiu..poate este o prostie ce am sa zic dar eu tot va intreb: nu o sa trebuiasca sa modificam si firele pe care se vor lega becurile ca eu din cate vad o sa avem un bec pe scurta si un bec pe lunga si acum avem un singur bec deci un singur fir?

webcathos 03-02-08 21:15

Presupun ca sunt adaptate.E buna intrebarea ta..am sa o adresez celui care vrea sa le aduca sa intrebe.

DACIA-Wrc 03-02-08 22:43

pana atunci mai este mult...intai sa le ai in mana

Geo_ZGA 04-02-08 10:02

Quote:

Originally Posted by webcathos (Post 1333111)
Presupun ca sunt adaptate.E buna intrebarea ta..am sa o adresez celui care vrea sa le aduca sa intrebe.

hai ca asta chiar e simplu de rezolvat :) pana si eu, care nu ma pricep la electrica, o pot face... dar cred ca sunt adaptate pt legaturile existente, pt becul H4.

serban_pc 04-02-08 10:07

deci se asteapta sa se stranga 100 de cereri sau 50 ? ma bag si eu daca vin in martie si daca se aduce pe argintiu cu conditia sa le avem in martie.

DACIA-Wrc 04-02-08 10:29

daca poti aduce mai repede cum ai zis sunt dispus sa dau cu 140 lei mai mult

webcathos 04-02-08 13:21

Deci pe Dacia nu il mai punem la socoteala... :)

DACIA-Wrc 04-02-08 13:39

:):):)
eu cumpar indiferent de unde.
daca aduci tu cu 349ron ii ok
daca le are serban cu 500 le i`au de la el.
oricum vreau...si ma gandesc sa cumpar mai multe seturi sa vand in cluj la un magazin...si setul meu sa`mi iasa gratis :):)

webcathos 04-02-08 13:42

A vdeci tu asta urmaresti...da am inteles ideea si despre tine!!!Cumpara de unde vrei ca nu te obliga nimeni..

DACIA-Wrc 04-02-08 13:48

perfect deacord cu tine.
cumpar de la primu care le are

All times are GMT +2. The time now is 22:51.

- Copyright 2026 4Tuning