Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Coca-Cola... de unde si pana unde? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/65129-coca-cola-pana.html)

Bogdan_ozzy 09-02-08 13:38

Re: Coca-Cola... de unde si pana unde?

Eu beau cam 1 sticla de 2 l .. in 2 -3 zile :| promit ca asta va fii ultima sticla de suc.. bauta..ca e luata azidimineata si e in frigider.. ia sa ma duc sa mai beau o gura si asta e multima sticla :) promit

EaGle 09-02-08 21:18

Totusi, Pepsi e mai lejer:)... mie asa mi se pare, Pepsi twist e si mai bun :D

Bogdan_ozzy 09-02-08 22:04

Gata azi am terminat sticla cu niste prieteni .. si apoi am plecat la o tura cu masinutza noua a unuia dintre ei .. si porimit ca azi a fost ultima zii in care am baut coca - cola :) si ma apuc de suc natural sau mai bine deloc.. :)

AAAAK 16-02-08 16:52

Stiati ca la fabrici cand se baga concentratul de cola angajati poarta masti ? (sa fie oare toxic?) . Multe firme de carmangerie spala masinile de sange cu cola.. (merge si la jantele de masina ,f bun,incercati) . A.. e f naturala bautura ..cu un litru de concentrat fac parca o tona de suc :)
Lasati o bucata de carne intr-un pahar de cola pana dimineatza sa vedeti efectul.
Presupun ca ati observat ca dak beti cola vi se face foame mai repede.

goldie 16-02-08 17:09

cred ca poarta masti pentru igiena...
erau zile cand beam mai mult de 1 l pe zi, dar dintr-o data m-am lasat. stiu persoane care au avut probleme serioase de la cola. mai bine apa, mult mai sanatoasa :p.

valib 17-02-08 01:32

Quote:

Originally Posted by AAAAK (Post 1362026)
Multe firme de carmangerie spala masinile de sange cu cola.. (merge si la jantele de masina ,f bun,incercati) . A.. e f naturala bautura ..cu un litru de concentrat fac parca o tona de suc :)
Lasati o bucata de carne intr-un pahar de cola pana dimineatza sa vedeti efectul.
Presupun ca ati observat ca dak beti cola vi se face foame mai repede.

nimeni nu zicea ca, cola e naturala...
dar tu crezi ca sucul de fructe e natural? sau ala care e cu pulpa max. 10%, restul e natural prin el? fii serios...natural 100% e doar ce iti faci tu acasa la storcator

din cate retin, dar poate ma insel...
conform mythbusters, astea sunt doar mituri, sau partial mituri (nu mai retin emisiunea, dar o sa o caut)

AAAAK 17-02-08 10:11

nu e vb ca sucurile "naturale" din comert sunt 100% naturale dar probabil (sigur) nu sunt asa daunatoare ca si cola . eu beau bere oricum :)

JUST-DO-IT 23-02-08 14:38

eu sunt fan pepsi lemon twist .:lol:...da in ultima vreme....mi-am gasit o amanta...o cheama Borsec..:twisted:
cred ca totusi cele mai naturale sucuri is alea care ti le faci cu manuta ta!mergi in piata la taranu roman (care nu foloseste chimicale) cumperi fructe,iei storcatoru si gata!suc natural:rolleyes2
acuma sa fim seriosi !voi chiar credeti ca toate sucurile "naturale" is facute din fructe :shock:?pai la cca 6 miliarde de populatie cat are terra cate planete ar trebui arate si insamantate,din sist. solar ca sa avem sucuri naturale pentru toti:?:?numai in china is deja peste 1 miliard de omusteni...iar prognoza e in continua crestere...:???:
Acuma nu neg,ca or fi avand ei acolo un o,oooo1 % fructe la tona de suc......parere proprie...:-)
Pana una alta va recomand sa beti "Apa Plata cu Lamaie" !;)

All times are GMT +2. The time now is 16:50.

- Copyright 2026 4Tuning