![]() |
Re: BMW 318i vs. Vw Golf GTI - 2008
pfffff brera... e visu meu o brera. felicitari pt alegerea pe care a facut-o si s-o conduca fericit (n-are cum sa nu). desi era misto varianta 3.2 V6 cu esapamentul cromat...
|
Foarte buna alegere. Felicitarile mele!
|
Quote:
|
Alfa Romeo Brera 2.2 JTS 185CP - Gri inchis
-tapiterie piele rosie -senzori de parcare -volan imbracat in piele -jante aliaj 19" 235/40 -linie audio Bose -navigatie -radio-cd (mp3) -magazie 10 CD-uri -scaune fata electrice si incalzite -etriere Brembo -faruri Bi-Xenon -geamuri fumurii -oglinizi electrice, incalzite si heliomate Pret: aprox. 46.000€ Poze peste 3 luni :D |
Am uitat sa scriu ca are si plafon din sticla.
@ amphetamine: Motorul de 3.2 totusi consuma ceva mai mult, ce crezi ca nu i-ar fi placut sa-si cumpere. Hai ca poate incet, incet o sa mai vina unul cu Brera. :D |
si ce pret:))
oricum alfa nu e o masina de cumparat daca ai de gand sa mai iei destui bani la vanzare. alfa e o masina pe care o iei daca iti place si esti pasionat. si eu sunt de parere ca atunci cand cumperi o masina mai intai sa-ti placa, nu sa te gandesti cat iei pe ea |
Am gasit Brera km0 cu piele si dotarile de serie (dublu climatronic, radio-cd, proiectoare..etc), diesel la 27.000 € doar ca el a vrut pe benzina si in plus este pretentios.
Oricum mie unu' imi place la nebunie. Tie care iti place Alfa, cand vrei sa-ti iei una noua, vino aici si gasesti km0 la preturi f. mici. De exemplu: Alfa 147 1.9 JTD 120CP - KM0 - proiectoaremfull electric,radio-cd,clima,etc... la 16.000€!! Eu acum ma gandesc sa-mi dau Bmw-ul si Alfa si imi iau un 159... dar nu sunt sigur. |
felicitari pt achizitie, dar aste italienesti..nu prea sunt asa fiabile ca nemtestile, iar service-ul; o sa te sperie putin...
asi fii ales BMW-ul! |
De ce sa-l sperie intretinerea cand el sta in Milano? Eu chiar de recent am schimbat consumabilele la Alfa 147 a mea si tin sa spun ca m-a ajuns mai scump cand le-am schimbat la Astra.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning