![]() |
Re: DoomsDay ! SFARSITUL LUMII !!
pfuailau o sa am o sabie daia care face luminite ?:D
in fine ... si faza cu pamantu ...am vazut din intamplare pe discovery channel ca cica americanii nu au ajuns pe luna .:)) ... o sa astept 2012 si voi vedea :d o si nu mie frica [-x ... nu mie frica de moarte sau ce se va intampla :-?? ... dar vreau sa am si eu permis =)) astept pana la 18 ani si la 18 ani se distruge pamantul :( :D |
Quote:
|
Quote:
cum sa fie mari pierderi ? o sa bata vantu un pic mai tare si atat .. |
Pentru Trafy-vr6:
Eu nu am zis ca, cred tot ce spun ei acolo..v-am aratat pur si simplu ce se poate intampla.. Ti se pare un lucru greu de realizat inversarea poliilor? :D Ia uita-te un pic in preistorie sa vezi ce s-a mai intamplat :D. Daca suntem noi umani nu putem avea aceelasi sfarsit ca si dinozaurii? :D(vorba vine..)... E clar ca ceva se va intampla si deja pamantul isi manifesteaza schimbarea ( Tsunami, incalzirea globala etc. ).. Incearca sa fii un pic realist in sensul sa crezi un pic in toate, nu strica;). |
ok:D o sa incerc sa cred desi nu prea cred ca va muri cineva sau chestii de genu...........
|
Quote:
Hai sa fim seriosi, astea sunt de cand exista omenirea si nicidecum nu-s mai multe acum... Deci e o mare prostie sa justifici venirea sigura a "sfarsitului" prin faptul ca auzi si constientizezi ca exista si crime, si violuri si alte lucruri pe care societatea de azi le considera anormale, dar care tin de natura animalica a omului (care de-a lungul anilor prin civilizare si aparitia normelor sociale a fost reprimata). |
Bine bine..hai sa lasam chestiile mici. Ia pune toate lucrurile din 2000 pana acu cu America Ai vazut toate filmuletele cu ce s-a intamplat cu adevarat in 2001? ..etc. Oricum...fiecare are un idealism propriu, vedem noi ;)
|
Daca nu se intampla nimic dai o bere;)
|
O lada de bere :D.. Voi nu ati inteles ceva:), eu nu am zis ca dispare tot! Am zis ca ceva se va schimba, in bine... acum se intampla toate astea apoi 2012 circa se va termina. Cel putin SPER. Si cu asta am terminat posturile mele pe acest thread:).
|
s-a spus de atatea ori ca v-a veni sfarsitul ca deja m-am saturat.probabil va veni atunci cand voi castiga si eu la loto o mare suma,numai asa...sa nu ma pot bucura.altfel cred ca sunt zvonuri difuzate de tipi care au prietene virgine si vor sa le convinga macar sa nu moara asa...plus ca daca va veni...ce putem face?ne combinam la o nava spatiala?
|
Quote:
|
|
Si daca o mierlim ce ???? credeati ca suntem nemuritori ??? DoomsDay..pt fiecare persoana exista o astfel de zii...o sg data in viata ...asta e mare lucru...o viata placuta in continuare.
|
Stii la ce m-am gandit...maine mai duc sa fac un credit pe 40 de ani si sa iau cateva sute de mii de euro...imi cumpar un Lambo si ma duc sa ma plimb...si asa nu o sa platesc decat 4 ani....cateva sute de euro pe luna.Nici nu o sa muncesc....ce draq...si asa vine sfarsitul lumii....nici nu o sa mai intru pe forum...ce rost are..oricum o sa dam coltul cu toti in curand......acum sa ma gandesc unde sa ma mut...in Miami..Tahiti..o sa ma gandesc...poate Bora - Bora ?
|
iei si mie un urs pls?:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:41. |
- Copyright 2026 4Tuning