Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 13 BHM (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/65006-13-bhm.html)

Buga 31-01-08 11:21

Re: B 13 Bhm ......

2 Attachment(s)
.................................... :sad:

Buga 31-01-08 12:20

dak nu mi raspunde cineva saptamana asta la problema , yo imi tai un ou !:lol:

ma enerveaza la culme toba ia :sad:

RobertRFG 31-01-08 13:59

vezi ca dedesubt acolo unde se prinde toba mica este un suport sau un fel de tampon dinala de cauciuc cum i se zice este rupt ala si de aia iti sta asa.dute si cumpara unu de la magazin si prindel acolo si nu o sa iti mai stea asa.faza naspa este ca ele sunt de proasta calitate si sar putea sa ti se rupa iar dar acum asta e.:sad:

Buga 31-01-08 14:11

Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 1325444)
vezi ca dedesubt acolo unde se prinde toba mica este un suport sau un fel de tampon dinala de cauciuc cum i se zice este rupt ala si de aia iti sta asa.dute si cumpara unu de la magazin si prindel acolo si nu o sa iti mai stea asa.faza naspa este ca ele sunt de proasta calitate si sar putea sa ti se rupa iar dar acum asta e.:sad:

ms.tocmai mi ai salvat oul :lol::lol:

Buga 31-01-08 16:40

in weekendu asta tre sa trec p la un remat ..... ne uitam dupa jucarii :-)

vre o adresa ceva , un remat 'bun' ??

Buga 31-01-08 19:40

nimeni ? nimic ?:sad:

aborigenu 31-01-08 21:38

mai e o ureke pe caroserie deasupra puntii , poti indoi urekea aia... o sa deplasezi teava de legaturi si castigi 1-2 cm spre detenta la fel poti proceda si cu urekea dupa detenda si cu ce-a de la traversa cv, baga coliere noi la esapament k nu faci nika cu cele obosite.

r3sp3c7 01-02-08 07:31

noah buga :)))....ai scapat ...iti ramane ouu :D:))

Buga 01-02-08 11:50

Quote:

Originally Posted by r3sp3c7 (Post 1327686)
noah buga :)))....ai scapat ...iti ramane ouu :D:))

:lol::lol::D:D

ms aborigene :D

Buga 01-02-08 11:57

3 Attachment(s)
poze facute aseara ................
LOCATIA : vestitul rond din 23 :D !

cipoNCE 01-02-08 21:57

Quote:

Originally Posted by buga (Post 1325457)
ms.tocmai mi ai salvat oul :lol::lol:

nu stiu cat de mult o sa reziste cu tamponul, eu am schimbat vreo 3 intr`o luna ca se tot rupeau, sunt doar 2 placute de metal prinse in cauciuc.
cand am fost la mecanic l`am rugat sa`mi prinda si toba calumea.
varianta cea mai simpla si eficienta a fost un surub lung de 5 6 cm si un cauciuc tras peste el pe mijloc si apoi prins la celalalt capat cu piulita.
nu se rupe ca este metal dintr`un capat un altul, nu zdrangane toba nu nimic.
incearca si varianta asta daca tot ti se rup tampoanele.

aborigenu 01-02-08 22:24

1 Attachment(s)
oare dc motoru nu e sudat de sasiu? si cutia la fel? si bratele la fel si toate celelalte articulatii dc nu st rigide?

pana si tamponul ala de esapament are rol de atenuare a vibratiilor si de a-i oferi intregului esapament posibilitatea sa se "deplaseze" fie si cativa mm.

tureaza motoru pe loc vezi ce se intampla cu el , esapamentul se misca odata cu motorul. NU mai bine sudezi direct urekile esapamentului de urelile caroseriei sau le prinzi tare cu surub si piulita? in felu asta sigur nu mai se desrpinde nimika de la locul lui, eu unu cred ca nu procedati corect cand prindeti esapamentul... strageti colierele si apoi va apucati sa prindeti tampoanele sau mai stiu io ce faceti voi pe acolo de fortati tampoanele alea la forfecare. , eu anu am avut pb cu esapamentul nici pe vremuri si nici acuma.

renunta la detenta st kilograme suplimentare de pomana , pune teava in loc de detenta.

CristiRS 02-02-08 00:25

sau detenta taiata si teava sudata pe coloana veche a detentei ;)

Buga 02-02-08 09:33

ms baieti .o sa incerc d toate .incer azi sa s o ridic sa vad ce i fac (cel putin asta e in paln)
si ma duc in remat berceni sa vedem c gasesc si p acolo .

shorty_23 02-02-08 19:24

ai rezolvat cu toba???

si io am probleme la esapamen...am schimbat saxofonul(celalalt s-a retezat:D) si akum imi atinge de scut si face un zgomot minunat!!!:x
nu stiu c sa-i fak....

bafta!

All times are GMT +2. The time now is 14:10.

- Copyright 2026 4Tuning