![]() |
Re: Etapa Indemanare - Cupa Indragostitilor 17 Februarie 2008
poi gandeste`te ca ai aproape 200 de metri.
de la start pana la al 4-lea stalp. intre stalpi is 50 de metri...deci 150-170 de metri de accelerare ai |
Si tot circuitul are 600 si ceva de metri cap-coada . :)
|
circuitul are 718 metri
|
Cum am scris : 600 si ceva pasi :))))))))))))))) !
|
am spus bine acum 3 zile ca s`ar putea sa ninga, culmea, a nins :d
imi pregatesc bocancii, sticla de vin fiert, tigarile, bani pentru mititei...si maine sunt in priza :) oricum ma voi ruga si la noapte sa ninga sa vedem adevaratii piloti cum se descurca pe zapada...ca pe asfalt ii alta treaba :):) gabi, te`ai inscris? apropo, cate masini o sa fie? |
42 de participanti si 3 gagici, una s-a retras. Multe GTI si 3 sau 4 evo 9 daca am inteles bine. Cat despre viteza, aseara mai mult de 100 greu aderenta nevoie. Poate pe cauciucuri noi ;) . Multa bafta participantilor.
|
PS. "Gasca" voastra - Time Squad ? :?:
|
am vb cu dan in cartodrom pe la 12 si mi`o zis ca`s 46 de inscrisi...o sa fie start festiv, o sa vina boc...etc etc
|
ps: ninge afara...sper sa se depuna pe maine...macar pana la glezna asa cum o fost prin 1 ianuarie anu asta :):):):)
daca se va depune vom putea vedea calitatile pilotilor. daca nu nu`i nici o problema...scoala alfa`i in deal :) aproape :):):) piry vezi ca renou o durat careva luni sa`l faci...ai grija de pejo :):):) glumeam :d dar ma bucur ca ninge :d |
nu degeaba exista sare!!!si sunt sigur ca sunt cativa in stare sa arunce sare pe tot circuitul:-P
|
is destule 2 galeti de apa din rau in acu de par :):):) si se vor schimba spoilerele :):):)
mno ne vedem maine :) bafta celor care se vor da |
ma dacia wrc............................................... .................................................. .................................................. .................................................. ....................................te doare ca nu te poti da? nu fi invidios tata pe ei pt ca pot!
succes tuturor! |
glumesti amice?
nu vreau sa ma dau, dar ma rog sa ninga ca sa se vada cine stie conduce si cine crede ca stie conduce. |
Quote:
degeaba esti bun daca cauciucurile nu-ti ofera aderenta necesara.. sa-l ajungi pe ala cu skill-uri mai putine dar cu anvelope bune Vad ca esti mai entuziasmat de daunele care probabil o sa apara.. decat de competitie in sine... treaba ta.. VEZ' NUMA SA NU-TI RUPI SPOILERU LA INTRARE:!::lol: |
Oricat incerc sa inteleg ce vrea sa demonstreze prin toate posturile....numa nu inteleg. Rautate...invidie...neputinta...cam de toate. Pe langa faptu ca banuiesc ca vorbeste din proprie experienta despre viteza prinsa de o dacie pe palierul de viteza...Iti platesc eu inscrierea si 10 l de benzina...te dai?...Asa ca sa vedem daca povestesti aici pe buna dreptate! Ce zici Dacia-WRC?
PS: Vorbele sunt vorbe...faptele conteaza! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning