![]() |
Re: 87-gms
Quote:
|
Se pare ca nu ai inteles nimic si ma simt dator sa-ti traduc:
1. eu am vb la modul general si-n continuarea la ce a zis WGF. Ma refeream la rable 2. Se pare ca ai luat moda ca in momentul in care ti se zice ceva de masina te legi de masina celui care te "critica". E aiurea ptr ca in cazul meu nu mi-am postat masina niciodata , nu am facut niciodata referire la ea etc etc. A fost decizia ta sa ti-o postezi si atunci trebuie sa suporti consecintele. 3. N-o sa incerc never sa te fac sa intelegi ca o masina din 2006 e mai buna ca una din 95 . Daca-ti place sa te imbeti cu apa de ploaie..te las asa ;) |
Quote:
PE LANGA ACEASTA MAI EXISTA SI O ALTA MASINA "OPEL ASTRA" SI NU AM FACUT NICIODATA DEIFERENTA INTRE ELE ,CE DAK DAK OPEL`UL ARE SERVOR , ABS , AER CONDITIONAT , SI ALTE BALIVERNE DIN ACESTEA . DACIA ASTA A FOST PRIMA MASINA SI ESTE MAI INGRIJITA DECAT MULTE ALTE MASINI GENERATIE NOUA |
GMS,stai linistit,omul a vrut sa spuna altceva,nu cred ca s-a referit la masina ta,oricum,arata bine,se vede ca e ingrijita,da' inca ma bufneste rasul cand ma uit la poza cu babutele,in care una din ele se uita tare concentrata la masina ta :D
Felicitari pt masina,si asteptam modificari ... :D Respect ! |
babuta defapt e un mare critic de tuning,,,,,,,,
|
Quote:
|
prima zice : oare cat o scoate pe 400m?
la care a doua ridicandu-se-n baston : nu sht fata da'ma duc sa dau un drift..... |
Quote:
Au fost montate pe masina mea,sunt ok. Daca te intereseaza,astept PM:-) |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Cateva poze..
|
Nu-ti pot trimite PM..nu ti-ai activat aceasta optiune..:sad:
Lasa-mi un nr de telefon ca sa vorbim. |
Quote:
|
de vanzare de azi!!
1300 euro neg |
parca era prima ta masina ... parca iti placea ..
|
Quote:
opel astra clasic fab 2007 ,1.7 dti 80 cp asta e, |
| All times are GMT +2. The time now is 23:58. |
- Copyright 2026 4Tuning