![]() |
Re: Fac La Comanda Subwoofere
Claudiu ai un pm , cand ai timp te rog da-mi o veste. Multumesc.
|
uuuuuuuuuuuup
|
O incinta sealed pentru Hertz ES 200 cam cati litrii are si un pret te rog.
|
salut , e vorba de 16 litri la incinta inchisa , iar ca pret un 80 - 100 ron .
|
salut pentru un alpine type r de 12" .....bass reflex cati l in total cu reflex si cam cat ar costa ?
|
salut pt un alpine swr 1222 sau swr 1242 incinta de fabrica 48,2 litri iar pt sound qality 56,7 litri , portul fiind acelas 10,2cm diametru ori 38,1 cm adancime . 0766816812 - claudiu .
|
O incinta pentru doua JBL-uri 1502D pe bass reflex?... Un pret asa aproximativ. Mersi
|
1 Attachment(s)
salut am si eu o intrebare cum se aude mai bine intro dacie incinta tub sau incinta patrat as vrea sa fac un woofer cu 2 dif http://www.***********/produse/Subwo...under/XT12-44/ gen astea si spunemi ce imi recomanzi si cam ce pretz ar avea incinta sau incintele multumesc mult si bafta difuzoarele sunt pe 12''
|
10 Attachment(s)
salut . 2 ori jbl 1502d , incinta bass reflex pt sound quality 99,11 litri ori 2 adica 198 , 22 litri . o sa fie uriasa , ca pret vb la tel ( 0766816812 )
2 ori mtx 12-44 , incinta bass reflex 56,64 litri ori 2 , adica o incinta dubla cu un litraj intern de 113,28 litri , pt pret cel mai bine vb la tel ca sa ne intelegem . io as merge pe incinta din mdf decat pe tuburi care la noi nu gasesti decat carton presat sau teava , si e pacat de difuzoare . si inca cv poze cu niste lucrari ... |
inca valabil.....
|
2 Attachment(s)
Salut claudiu...am mai vb la telefon...ma intereseaza o incinta pentru 2 kickere l7 15' ca in poza de mai jos difurile in sus portul in spate cu o mica tesitura de 15 cm...acordata in 35 hz din mdf de 22mm ( nu stiu sa calculez portul deci nu stiu nici dimensiunile la portului pentru acordarea de 35 hz) cam cat ma costa incinta si ce dimensiuni trebuie sa aibe portul...Incinta are 300 litri fix interiori...Am atasat si parametri difuzorului ca sa calculezi portul...
|
salut , pentru b. r. minim recomandat ( 85l ) suprafata port 524,8 cm patrati , adancime 50 cm . iar pt b. r. spl ( 148,6l ) suprafata port 729,8 cm patrati , adancime 35 cm . la o incinta de 300 litri nu pot sai pun pretul aici , sar speria lumea , 0766816812 - pt pret .
|
Salut. Am scris un PM.
|
pt cei care vor incinte personalizate , band pass , plexiglass , neoane , etc .. sau incinte standard ...va astept .
|
cat imi iei pt o incinta band pass pt un alpine type r 12'.
m-ar interesa pretu pt o cutie cu un dif si pt o cutie pt 2 dif. cu oglinzi in interior si beculete. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:02. |
- Copyright 2026 4Tuning