![]() |
Re: Suzuki SX4 Sport
Hai ca m-am lamurit si cu Sport.
Este pachetul de dotari Sport! Exact asa cum are si Opel Corsa de exemplu. |
EU AM SUZUKI SX4...dar nu sedan....ci hatchback...mi se pare foarte marfa masina....si la motor de 1.5 benzina credeti-ma k are o acceleratie destul de buna...k spatiu nu e geniala....fac plimbari la cerere:)) pe kisseleff!
|
Quote:
Suzuki a demonstrat cu modelul VITARA,SAMURAI ca este o masina rezistenta si care stie sa munceasca pe teren accidentat. In Romania snobismul e la cote mari. Daca nu ai Q7,X5,etc nu esti cineva,dar stau 5 intr-un apartament cu 3 camere. Am vazut smecheri care daca din portiera unui "jeep" nu-i cade un "vittel" se considera un nimeni. Eu cred ca partea utila a unei masini e importanta,iar SX4 este o masina utila pentru posesorii ei. Viata inseamna aventura nu doar "liniute". |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
te referi la suzuki sau la duster? |
am dat exemplu dusterul fiindk toata lumea ii stie pretul si cu dotari maxime este km acelasi pret k si sx4...problema se generaliza datorita faptului ca baiatul spunea ca suzuki sx4 nu are dotari. eu am una cu incalzire in scaune, esp, climatronic, etc. si consider k sunt dotari peste medii. cam aceleasi dotari le poti gasi si pe duster la acelasi pret. aici se pune problema...de ce critica el o masina de genul asta...knd are un pret p masura...daca si-ar fi luat o masina noua vreodata ar fi stiut k dotarile schimba muuult pretul masinii...de multe ori il dubleaza(bmw, mercedes, "clasa premium"). DECI....SUZUKI E OK...PT PRETUL EI! nu o apar...iti spun toate defectele ei d tot cacatu dar... primeaza fata de alte marci gen renault, fiat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:51. |
- Copyright 2026 4Tuning