Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Suzuki SX4 Sport (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/64790-suzuki-sx4-sport.html)

Lightspit 12-02-08 14:01

Re: Suzuki SX4 Sport

Hai ca m-am lamurit si cu Sport.
Este pachetul de dotari Sport! Exact asa cum are si Opel Corsa de exemplu.

ANM 20-02-08 22:41

EU AM SUZUKI SX4...dar nu sedan....ci hatchback...mi se pare foarte marfa masina....si la motor de 1.5 benzina credeti-ma k are o acceleratie destul de buna...k spatiu nu e geniala....fac plimbari la cerere:)) pe kisseleff!

marius_34 25-06-10 10:55

Quote:

Originally Posted by celmaitare (Post 1320786)
eu nu ma refer doar la interior, ma refer la masina integral...asteapta sa veyi cum bat pe ea dupa o vreme cam toate, nu este o masina ft fiabila...nu consider ca-si merita banii, dar vom vedea in termen lung...dar Suzuki nu a fost si nici nu cred ca va fi o masina capabila comparativ cu multe alte masini...

In comparatie cu multe alte masini e "super".(SX4 4WD)
Suzuki a demonstrat cu modelul VITARA,SAMURAI ca este o masina rezistenta si care stie sa munceasca pe teren accidentat.
In Romania snobismul e la cote mari.
Daca nu ai Q7,X5,etc nu esti cineva,dar stau 5 intr-un apartament cu 3 camere.
Am vazut smecheri care daca din portiera unui "jeep" nu-i cade un "vittel" se considera un nimeni.
Eu cred ca partea utila a unei masini e importanta,iar SX4 este o masina utila pentru posesorii ei.
Viata inseamna aventura nu doar "liniute".

vacaroz 28-06-10 20:10

Quote:

Originally Posted by marius_34 (Post 3468923)
In comparatie cu multe alte masini e "super".(SX4 4WD)
Suzuki a demonstrat cu modelul VITARA,SAMURAI ca este o masina rezistenta si care stie sa munceasca pe teren accidentat.
In Romania snobismul e la cote mari.
Daca nu ai Q7,X5,etc nu esti cineva,dar stau 5 intr-un apartament cu 3 camere.
Am vazut smecheri care daca din portiera unui "jeep" nu-i cade un "vittel" se considera un nimeni.
Eu cred ca partea utila a unei masini e importanta,iar SX4 este o masina utila pentru posesorii ei.
Viata inseamna aventura nu doar "liniute".

suzuky nu a iesit din tipare deloc. a facut masini mici, cu dotari mediocre, motoare mediocre, si cam tot restul... fara dotari avansate, multa mecanica si electronica ca alte marci din domeniu. la acest nivel chiar era dezastruos sa de gres

ANM 29-06-10 16:53

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 3477884)
suzuky nu a iesit din tipare deloc. a facut masini mici, cu dotari mediocre, motoare mediocre, si cam tot restul... fara dotari avansate, multa mecanica si electronica ca alte marci din domeniu. la acest nivel chiar era dezastruos sa de gres

da-mi exemplu de o masina 4x4 pana in 15.000e cu toate taxele si tot tot noua...care are mai multe dotari, mai avansate, mai multa mecanica si electronica. te rog! touaregul nu are cum sa aiba pretul la duster. invers se poate!

22VIN 29-06-10 17:05

Quote:

Originally Posted by ANM (Post 3480204)
touaregul nu are cum sa aiba pretul la duster. invers se poate!

Cum adica "se poate invers"? Adica gasesti Touareg nou la 17.500eur (sa punem varianta de top Duster)? Daca da, zi-mi, ca ma duc sa iau si eu unul.

ANM 29-06-10 17:13

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3480233)
Cum adica "se poate invers"? Adica gasesti Touareg nou la 17.500eur (sa punem varianta de top Duster)? Daca da, zi-mi, ca ma duc sa iau si eu unul.

ma refeream k dusterul fiind produs ieftin...se poate sa ajunga la pretul unui touareg....fiind o strategie de marketing...ipotetic vorbind aici...dar touaregul dat. tuturor dotarilor...n-are cum sa ajunga la 17.500 nou niciodata. citeste mai atent!

vacaroz 29-06-10 17:18

Quote:

Originally Posted by ANM (Post 3480204)
da-mi exemplu de o masina 4x4 pana in 15.000e cu toate taxele si tot tot noua...care are mai multe dotari, mai avansate, mai multa mecanica si electronica. te rog! touaregul nu are cum sa aiba pretul la duster. invers se poate!

nu inteleg remarca ta
te referi la suzuki sau la duster?

ANM 29-06-10 17:28

am dat exemplu dusterul fiindk toata lumea ii stie pretul si cu dotari maxime este km acelasi pret k si sx4...problema se generaliza datorita faptului ca baiatul spunea ca suzuki sx4 nu are dotari. eu am una cu incalzire in scaune, esp, climatronic, etc. si consider k sunt dotari peste medii. cam aceleasi dotari le poti gasi si pe duster la acelasi pret. aici se pune problema...de ce critica el o masina de genul asta...knd are un pret p masura...daca si-ar fi luat o masina noua vreodata ar fi stiut k dotarile schimba muuult pretul masinii...de multe ori il dubleaza(bmw, mercedes, "clasa premium"). DECI....SUZUKI E OK...PT PRETUL EI! nu o apar...iti spun toate defectele ei d tot cacatu dar... primeaza fata de alte marci gen renault, fiat.

All times are GMT +2. The time now is 02:51.

- Copyright 2026 4Tuning