![]() |
Re: Sisteme audio HOME MADE
1 Attachment(s)
un alt invertor ce scoate 45/45
|
1 Attachment(s)
Si inca unul ceva mai serios ...
|
ce randament scoate.......ce ferite ai pus
|
a facut cineva o statie care sa scoata peste 400 w rms la 4 ohmi ?
|
sal vreau si eu o schema pt un amplificator 100w sau ce componente trebuiesc sa il faci
|
s-a facut si de 400w/4ohmi ;)
[email protected] scheme sunt destule feluri si feluri, orice clasa vrei..... insa daca nu ai prea multa experienta nu are rost sa te mai chinui ...sa alergi dupa piese sa te apuci de constructie mai bine iei una gata facuta: http://www.elprod.ro/new/E-100W-2.jpg 100w/4ohmi oricum la bani o sa iesi poate mai ieftin decat daca ai face-o tu ;) |
3 Attachment(s)
o jucarie facuta pt. un matiz ;)
un wooferas de consum redus cu doar 50w suficient pt. o fata ;) |
3 Attachment(s)
Quote:
asta e proiectu meu, un circuit foarte simplu TDA8560Q care scoate 2x40w. carcasa provine de la un convertor 12/220v auto si l-am facut pentru PC. voi reveni cu poze din interior ;) |
salutare, mai este cineva pe aici ? vreau sa incerc sa fac si eu un proiect homemade . Partea mai usoara am facuto un subwoofer auto cutie cu un difuzor JBL de 25cm de 125w rms pe 4ohmi , acum vreau sa trec la partea mai grea un amplificator care sa impinga cu succes acest subwoofer plus eventual 2 boxe (alea sunt tot la stadiul de proiect). cunostinte in domeniu nu stui sa zic daca am sau nu , la liceu am facut ceva masurari, electronica aplicata, etc. , dar dupa nu m-am folosit de acele cunostinte si la ora actuala imi mai aduc aminte doar cum se masoara un voltaj cu multimetru; in fine , este cineva dispus sa ma ajute sa o iau pas cu pas ?
|
6 Attachment(s)
Salutare , eu am facut o statie audio 2 x 25 w rms .
Circuitul integrat este AD-005 cumparat de pe net . Cutia nu e facuta pentru show adica nu e cine stie ce dar voi face alta in curand . Sunt multumit de ea , am fost ajutat ce e drept la constructie neavand toate cunostintele necesare ... Acum intampin alta problema , am mai cumparat un circuit integrat AD-001 care are 20 w rms si este mono . Fiind mono as vrea sa il integrez intr-o boxa . Vreau sa ii montez un potentiometru de 50 sau 100 k ohm si la alimentare voi folosi un transformator de la boxe 2.0 de birou . Pe placa scrie : O1 si O2 - stiu ca sunt pentru legarea la - si + a difuzorului IN - intrarea semnalului in placa U - tensiunea din ce stiu eu , schema este vaga ... SCHEMA Intrebarea mea este , de ce am doar o intrare de semnal si una pentru tensiune , nu ar trebui sa fie doua ? - si + ? Ce fire trebuie de regula sa fie ecranate ? Poze cu statia si cu amplificatorul cu buba :) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:55. |
- Copyright 2026 4Tuning