![]() |
Re: SEAT LEON CUPRA by Xel'Naga
Quote:
eu o sa ma axez 70% pe motor si 30% pe exterior + kit de la je design si-au luat multiu o sa vezi ;):idea::arrow: |
salut cosmin! ..... incearca sa nu schimbi prea multe la exterior....CA NU PREA AI CE(asa in mare)e deja tunata! :)..eventual un kit lsd nuj
|
Quote:
stiu si tocmai de aia nu prea o sa umblu la exteior dar in schimp ma axez pe interior si motor !! comparativ cu BORA aceasta masina are potential de MOTOR !! ;):idea::arrow: |
Xel'Naga, asa e, dar tinand cont ca e tractiune fata, marind numarul cailor, nu vei afecta si manevrabilitatea masinii...? Adica, deja cred ca sunt suficienti pentru puntea fata...:)
|
Quote:
|
primele planuri asa incet ... se contureaza
- Un BOV, - Xenon pe proiectoare, - lambo doors - alte jante ( negru + crom ) - o folie pe geamuri Astea acuma in curand ( in functie de finante ) !! ;):idea::arrow: |
Quote:
|
felicitari , buna alegere .. multzii km si fara incidente !! bafta!
|
Cosmin (asa am inteles ca te cheama) daca iti iei BOV-ul de la NickRacing vreau sa vad si eu cand il pui cum se aude.
|
2 Attachment(s)
daca o faci sa arate asa.. esti tare :P
|
Quote:
am aauzit unul si nu prea cine stie ce ... mai caut si o alta varianta sa vad !! in ultima instanata il iau pe ala !! :idea::arrow: |
Quote:
|
pt BOV go for HKS sau BLITZ :D
|
sa dai de baut,da?felicitari.abia astept sa o vad la 4tuning days!
|
a si niste idei pentru interior:foarte multe cruciulite sfiintite atarnate de parbriz,sa te fereasca de rele si un catzel care sa dea din cap,o sa te ajute la agatat.a si sa nu uit,sa o uuuuuuuuuuzi!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:15. |
- Copyright 2026 4Tuning