![]() |
Re: Alegerea componentelor functie de masina
Quote:
|
Stai ca deja am fost aproape la toti si fiecare isi lauda marfa lui apoi ziceam ca poate zice cine si-a mai instalat in Urs ceva din acestea , ca din clientii care am vorbit fiecare se plangea ca nu prea suna super subul din Urs si nu imi vine sa cred ca nu se poate face ceva si ma gandeam poate cineva asa da un sfat dar nu conteaza
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pai las ca diseara il prind eu pe mess , dealtfel iti zic un secret al meu are gaura de schiuri si acolo probabil !
|
Apropo ce stiti de Massive Audio? Ce ziceti de ele ?
|
Seriile de subwoofere sunt acceptabile , sunt pe undeva pe la Mediu...altceva nu ti recomand.
|
Dak vrei cu adevarat ceva nou si incredibil de performant iti recomand Fi BTL 18" Full Option , crede ma ca e crima si pedeapsa difuzorul ...avand in vedere ca nu este deloc scump am vrut sa mi l iau mult , dar dupa am facut un mic calcul legat de transport+vama...si m am lasat ...
Altceva tare , Tc Sounds , toata gama ... |
Da de la seria Refference in sus ma gandeam si eu si am vazut oferta interesanta pe niste suburi Helix si niste amplifuri Brax dincolo , dar ma gandesc si la versiunile de Kicker insa acum prima faza e sa terminam usile apoi tre ascultat si restul dar si despre u-Dimension am auzit multe chestii fainute. Cu cele ce mi-ai aratat ii OK insa problema e cum aduc din USA , ca momentan nu am cine sa mi le trimita
|
daca ai bani go for Brax, suna foarte bine! Sistemul Matrix pe 3 cai suna super bine!
|
pentru usi deocamdata am renuntat la sistemul pe 3 cai deoarece am inteles ca este mai problematic daca vrei sa o aliniezi in caz ca ii dai activ
|
desi nu am inteles nimic din postul tau te asigur ca merita deranjul si chinul. Sistemul suna superb!
|
a ascultat cineva difuzoare dynaudio ? stiu ca in materie de boxe pt casa sunt cel putin top 10 pe plan mondial .
nu mai pot edita -_- ... Exista o optiune la vw passat de sistem dynaudio. Optiune care costa cam 3800 eur. Nu cred ca se merita sa dai atatea bani ... cu banii aia faci un sistem frumusel mai ales ca din cate am inteles usile de passat sunt f bune. L-a ascultat cineva ? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:44. |
- Copyright 2026 4Tuning