![]() |
pai daca le`am filmat cu o rezolutie cat de cat acceptabila :) .... eu nu oblig pe nimeni sa le ia :)
|
Corect :) Da' zic si eu :)
|
da e adevarat ca a spart cauciucuu dar ala deja era terminat si asa puteam pune si eu un slic si gta .
eu zic ca mai frumos a facut gsi si sunt mai multzi de acceasi parere |
gata hai sa ne kkm pe noi ce a facut iulica a fost frumos si ce daca el e din mr sau cine stie de unde totul ptr show nu ptr club :evil: :twisted: :twisted: :twisted:
|
CUm zici tu TRA, dar obiectiv fiind Iuli a fost cel mai beton... poate ca la un show viitor o sa iti pui si tu un slick ceva si poate si altii si o sa fie si mai beton, gandeste-te cum s-ar vedea vreo 4 masini care dau burn pana cand le bubuie cauciucurile :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Si GSI a facut frumos si tu cu ZMA ati fosti marfa dar Iuli a fost cel mai meserie, parerea mea proprie si personala :peace: :peace: |
Si la Kogalniceanu a castiagat unu cu cauciucurile slicuri....ideea este ca i-a dat pana a facut poc......si a fost si frumos.Mie imi pare rau ca am fost de munca si nu am putut venii dar ...data viitoare
|
a fost super misto ....cam putine masini dar oricum a fost beton ...........
am fost acolo si parerea mea e ca GSI-U a fost cel mai tare .........se vede ca stie bravo GSIule .......... :pelvic_th |
pacat ca iulica nu isi mai face coraddo.asa cred sau cine stie.e klumea masina daca s-ar ocupa cineva de ea si ar baga bani in ea.numai bine
|
1 Attachment(s)
HAHA....referitor la ce am facut la Empire.....nu numai eu, toti am facut cate ceva frumos....dar asta e vad ca pe unii ii cam macina si se cam ataca.....mda..nu dam nume.... eu va felicit pe totzi si pe Catalin (GSI) :)
|
ca de ocicei iulica e un \"timpit\" frate pina la 240 mai aveai 20 de km esti pe aproape :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
1 Attachment(s)
frate PIA poza asta e facuta cand am luat Calibra (motor 2000/115 cp :)) ) , dar stai linistit ca i-am dat 240 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
saltare
Si TRA cu ZMA a facut beton ............putin mai misto TRA decat ZMA dar oricum beton :clap:
|
saltare
stie careva cum fac sie eu sa imi pun poza sub nume :?:
|
Re: saltare
Quote:
|
si daca gdi era la nsl mai facea show???:))))))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning