![]() |
Re: TAXA auto -cum scapam de ea
si eu sunt de acord cu voi baieti
|
eu cred ca s`ar putea schimba treaba daca in data de 7 ianuarie la ora 8 in toate orasele s`ar strange cel putin 500 de masini in fata prefecturilor si sa stinga motoarele pana la ora 10 numa.
atunci sa vezi cum ar fi dat peste cap tot. in cluj de exemplu daca ai face treaba asta ar cam fi destul de nasol pentru ca trec trolebuzele care vine de la periferii catre centru, alea ar fi blocate deci ar fi un + :) apoi masinile care ar trebuii sa mearga la lucru, ar avea de ocolit si s`ar creea ambuteiaje...uni oameni s`ar enerva cumplit alti care ar realiza de ce se intampla chestia asta poate ar renunta la lucru o ora si ar protesta si ei. fara nici o aprobare asa direct, in 7 ianuarie 2008 la ora 8 la se opreasca masinile si sa incurce umpic cateva strazi din oras, asta ca sa nu fie numai un singur loc. si sa fie simultam in marile orase ale romaniei. dar nu se va intampla asta pentru ca romanul este las. |
Fratii din constanta ia spuneti unde e loku de intilnire ????????sa ma trek si eu pe lista
|
Nu e adevarata treaba cu instalatia de gaz! Euro ti-l acorda in functie de tipul motorului, nu e influentat de diverse instalatii sau catalizatoare schimbate.
|
Taxa AUTO - Alte noutati!
Salut, m-am mai uitat si eu pe net, mai exact pe site-ul Ministerului Economiei si Finantelor sa vad daca sunt ceva noutati despre taxa auto..si ghici ce? Nimic. Imi spusese un prieten acum cateva zile ca se dezbatea problema taxei pe la TV, mai exact prin guvern dar deocamdata fara nimic concret..uitandu-ma pe site-ul MEF am gasit o noutate, cel putin pentru mine :shock:
Persoanele cu handicap sunt scutite de la plata taxei auto Potrivit prevederilor alin.(l) al art.2141 din Codul fiscal, aşa cum a fost modificat prin OUG nr.l 10/2006, nu intră sub incidenţa taxei speciale prevăzute pentru autoturismele şi autovehiculele comerciale cu masa totală maximă autorizată de pānă la 3,5 tone inclusiv, autovehiculele special echipate pentru persoanele cu handicap. In ceea ce priveşte noţiunea de autoturisme special echipate pentru persoanele cu handicap, menţionăm că aceasta este definită la alin. (6) al pct.311 din normele metodologice aferente titlului VII - Accize şi alte taxe speciale, aprobate prin H.G. nr.44/2004, modificate prin H.G.nr.1861/2006, ca "reprezentānd autoturismele care sunt destinate exclusiv utilizării de către aceste persoane". Sursa : http://www.mefromania.ro/wps/portal/...Obfaa:v9jbjpn1 In fine, va rog sa postati pe acest thread orice noutati aflati despre aceasta taxa auto. P.s: Stiu ca mai exista un thread similar cu acesta dar personal cred ca ar fi mai bine sa tinem noutatile - adica orice noutate aflata de la 1 Ian 2008 pana prin Februarie, Martie 2008. |
Slabe sanse sa scapam de taxa dak nu suntem uniti pe zi ce trece apar tot mai multe taxe si impozite devenim sclavi in tara noastra
|
Re: Taxa AUTO - Alte noutati!
|
Deci....knd Si Unde? Faceti Bannere Pe 4tuning Kre Sa Apara La Inceput Knd Intri Pe Pagina? Pentru Intalniri Dacia A Fost Usor....pentru O Adunare Contra Taxei E Asa Greu? Ne Priveste Pe Toti!!! Hai Sa Facem!
|
eu am propus ceva.vad ca 4tuningul nu prea e de aceeasi parere cu noi.nu se baga nici un administrator nimik.daca ar muta topicul intr-un loc vazut de mai multi ar fi altceva.poate asa am reusi si noi sa ne intalnim in februarie in strada cat mai multi
|
ar trebui 4tuning sa ia masuri..chiar dak nu tine in mod direct de tuning ar putea fi un "FREE-TAX 4TUNING-FEST.!
|
Sunt de acord cu scoaterea/micsorarea radicala a taxei de prima inmatriculare si oricand as iesi la un protest :)
+1 oricand :) |
Fratilor astia isi bat jok de noi am vazut la tv ca taxa nu va scadea ba dincontra pt o masina cu euro4 vei plati dublu am urmarit emisinea cu MIRCEA BADEA
|
Pai noi n-o sa scapam de taxa auto...scapa ea de noi.
Nici cu mitinguri si cu alte dracovenii nu rezolvam nimic...guvernantii fac ce vor, sunt interese mari la mijloc si taxa e o sursa de venit maricica. Mai ales cand trebuie sa returnam o parte din datoria externa cum spunea Prigoana , nu cred eu sa o scoata porcii astia din guvern.Dimpotriva ,o sa se mareasca orice taxa si impozit care ar putea ajuta la platirea datoriei externe (si de ce nu, la umflarea buzunarelor celor de la putere). |
La noi in ROMANIA pt a scapa de de taxe, impozite ,etc si de guvernantii astia idiotii singura solutie pe care o vad este REVOLUTIE pana nu iese toata lumea in strada sa-i punem la zid si sai omorim cu singe rece NU FACEM NIMIK stam si induram, ne chinuim ca prostii
|
Quote:
In Italia sunt legi restrictive zonale pentru masinile sub euro2 inclusiv,insa avand instalatie GPL,au acces ca masini cu euro 4. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning