![]() |
IS 18 BOG waaaaaaaaaaa spurcatzelule :)) ce atzi facut la meciu` dinamo-steaua :) rusjinika :))))) hahahaha sa nu te ataci ca faci riduri ... sji sunt scumpe cremele anti-rid :)) haha
|
Quote:
:lol: :lol: :lol: pai la -30, plus caloriferu masinii care nu prea merge cum trebuie, cateodata tre sa stau imbracat tare....mai e si din lene, ca sa nu ma dezbrac-imbrac cand intru-ies din masina :) PS: Go Steaua ! |
Quote:
:joy: :mrhappy: :workout: :flower: |
Pai baga nene niste lemne in aeroterma aia ca sa nu mai ingheti !!!
Vezi ca duduia se da la tine... Si nu e rea !!! Pacat ca nu vine prin H... Ca daca ar fi venit, sigur as fi vazut-o... :wink: :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th |
Quote:
da am vazut, e foarte \"cute\" :) cum a vina in H daca e din Craiova ? :wink: acuma nu mai inghetz, e bine, sunt doar -5 afara, la temperatura asta baga caldura bine de tot :) |
mai sa va zic yo o treaba...
ma f#% in el fotbal... de parca fotbalu ar fi cel mai important lucru din lume... sauc el putzin din tzara... toata lumea vrea sa aiba copii fotbalishti... fotball sucks ass! |
Quote:
Cica-s fetele mele :peace: |
hondarule nu ma dau mah la el... :)) da daka tzie itzi place sa crezi asta n`ai decat ete ca ma dau sji la tine }{ :) haha
gabi esti mandru` ca ai o fata ca mine a? }{}{ pupa fie`ta |
:lol: :lol: :lol: get a room, yo two :P :pelvic_th
|
3 Attachment(s)
Si de la mine cateva poze :D :D
|
Quote:
Dragutza Teodora-alias kitana....i-am luat poza de pe Identitati/despre noi 2...shi am pus-o pe Desktop.. :D :) :D :) :D ...Glumeam (in legatura cu poza)...Kitana...nu ai cumva un nr de telefon...sau nu vrei sa vii pe la munte???? ... :lol: :lol: :lol: Glumeam din nou...sper sa imi fac shi eu nishte poze... |
1 Attachment(s)
bai lasati fata in pace ca acum imi pun armura pe mine si va alerg cu calu` :zombie: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ReSpEkT |
mai stuey...o fi ea tanara dar chiar rezi ca nu stie cum e treaba cu barbatii?
noi asa facem...aruncam o intrebare..daca nu merge glumeam,dar daca merge normal ca vorbeam serios...suntem noi smecheri,dar femeile astea sunt mai smechere ca noi,ca ele ne-au invatat toate siretriculire... sunt cele mai parsive si sirete fiinte din lume,dar de asta le iubim asa de mult |
Da Tnos...poate ai dreptate..(in genral)dar eu mai sus chiar glumeam...crezi ca va tine o relatie asha de indepartata? eu nu...
Sau...nu se stie...(oricum pentru mine nu prea merge).Oricum...nu incerc sa corup minori :lol: :lol: ...shi asha eu sunt..minor..adik 16 ani... Sa stii ca glumeam...(p.s: I have a girl friend...or two :? ..) :D |
Hahahahaha !!! S-au cam incins spiritele :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning