Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Poze cu membri si masinile lor (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/642-poze-membri-masinile.html)

Kitana 05-04-04 20:18

IS 18 BOG waaaaaaaaaaa spurcatzelule :)) ce atzi facut la meciu` dinamo-steaua :) rusjinika :))))) hahahaha sa nu te ataci ca faci riduri ... sji sunt scumpe cremele anti-rid :)) haha

pimp_lex 05-04-04 20:18

Quote:

Originally Posted by \"IS 18 BOG\"
@pimp_lex

in poza de mai sus
e asha de frig in masina ta? de stai imbracat???
pai e mai cald intr-o dacie :)
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

:lol: :lol: :lol:

pai la -30, plus caloriferu masinii care nu prea merge cum trebuie, cateodata tre sa stau imbracat tare....mai e si din lene, ca sa nu ma dezbrac-imbrac cand intru-ies din masina :)

PS: Go Steaua !

pimp_lex 05-04-04 20:27

Quote:

Originally Posted by \"Kitana\"
pimp_lex nu m`am simtzit baby ofensata da ... mod de a ma lua de tine :) haha :P :D :evil_laug :weee:

ok cool
:joy: :mrhappy: :workout: :flower:

Hondarul 05-04-04 21:09

Pai baga nene niste lemne in aeroterma aia ca sa nu mai ingheti !!!

Vezi ca duduia se da la tine... Si nu e rea !!! Pacat ca nu vine prin H... Ca daca ar fi venit, sigur as fi vazut-o...
:wink: :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th

pimp_lex 05-04-04 21:44

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Pai baga nene niste lemne in aeroterma aia ca sa nu mai ingheti !!!

Vezi ca duduia se da la tine... Si nu e rea !!! Pacat ca nu vine prin H... Ca daca ar fi venit, sigur as fi vazut-o...
:wink: :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th

:lol: :lol: :lol: :lol:
da am vazut, e foarte \"cute\" :)
cum a vina in H daca e din Craiova ? :wink:

acuma nu mai inghetz, e bine, sunt doar -5 afara, la temperatura asta baga caldura bine de tot :)

tekno 05-04-04 22:50

mai sa va zic yo o treaba...
ma f#% in el fotbal... de parca fotbalu ar fi cel mai important lucru din lume... sauc el putzin din tzara... toata lumea vrea sa aiba copii fotbalishti... fotball sucks ass!

Gabi 06-04-04 11:06

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Care esti mah in poza ??? Si io am fost la meci, ca doar stau vizavi de stadion si tin cu Dinamo... Dar cine estetzi fetili ???

Ca nu inteleg... :lol: :lol: :lol:

Honda :lol:

Cica-s fetele mele :peace:

Kitana 06-04-04 13:12

hondarule nu ma dau mah la el... :)) da daka tzie itzi place sa crezi asta n`ai decat ete ca ma dau sji la tine }{ :) haha
gabi esti mandru` ca ai o fata ca mine a? }{}{ pupa fie`ta

tekno 06-04-04 14:27

:lol: :lol: :lol: get a room, yo two :P :pelvic_th

B|shOp-VR6 06-04-04 22:34

3 Attachment(s)
Si de la mine cateva poze :D :D

Stuey 06-04-04 22:46

Quote:

Originally Posted by \"tekno\"
mai sa va zic yo o treaba...
ma f#% in el fotbal... de parca fotbalu ar fi cel mai important lucru din lume... sauc el putzin din tzara... toata lumea vrea sa aiba copii fotbalishti... fotball sucks ass!

iti zic eu tekno de ce vor sa ii faca fotbalisti...BANII....se uita prea mult la Mutu ... :D :D
Dragutza Teodora-alias kitana....i-am luat poza de pe Identitati/despre noi 2...shi am pus-o pe Desktop.. :D :) :D :) :D ...Glumeam (in legatura cu poza)...Kitana...nu ai cumva un nr de telefon...sau nu vrei sa vii pe la munte???? ... :lol: :lol: :lol: Glumeam din nou...sper sa imi fac shi eu nishte poze...

fratele lu` alex GMZ 06-04-04 23:51

1 Attachment(s)
bai lasati fata in pace ca acum imi pun armura pe mine si va alerg cu calu` :zombie: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ReSpEkT

TNos 07-04-04 08:27

mai stuey...o fi ea tanara dar chiar rezi ca nu stie cum e treaba cu barbatii?
noi asa facem...aruncam o intrebare..daca nu merge glumeam,dar daca merge normal ca vorbeam serios...suntem noi smecheri,dar femeile astea sunt mai smechere ca noi,ca ele ne-au invatat toate siretriculire... sunt cele mai parsive si sirete fiinte din lume,dar de asta le iubim asa de mult

Stuey 07-04-04 09:39

Da Tnos...poate ai dreptate..(in genral)dar eu mai sus chiar glumeam...crezi ca va tine o relatie asha de indepartata? eu nu...
Sau...nu se stie...(oricum pentru mine nu prea merge).Oricum...nu incerc sa corup minori :lol: :lol: ...shi asha eu sunt..minor..adik 16 ani...
Sa stii ca glumeam...(p.s: I have a girl friend...or two :? ..) :D

Gabi 07-04-04 12:05

Hahahahaha !!! S-au cam incins spiritele :lol:

All times are GMT +2. The time now is 01:03.

- Copyright 2026 4Tuning