![]() |
Re: Super Nova vs....
Quote:
Cat despre Leon,plm,ce sa zic,astept sa ma contacteze cineva daca chiar vrea careva:rolleyes2..nu zic nu:) |
Quote:
P.S. Incaodata adresa de mess pt. cei care vor sa se dea cu Seat Leon 110 cp diesel adidinu2005. |
bay baieti sincer sa fiu mi a fost lene sa citesc 3 pagini aiurea........am DSN, cativa baieti o stiu ......masina este stock nu are filtru , nu are tobe , nu are absolut nmk......doar un woofer mare in portbagaj.......toti cei care spuneti ca ati batut o super nova sinu aveti mai mult de 90 cp si mai putin de 1 tone.......va astept la o dunga
|
am ptr dsn-ul tau un clio bicorp 1.5dci de 65 de cai stok...daca esti din campina stabilim o data si ne vedem.....
bineintzeles daca nu crezi ca e prea slab ptr tine... numai bine |
Baiatul e din Bucuresti, saptamana asta nu poate, e in concediu, saptamana viitoare e ok, ne vedem pe strazi :P
|
am si eu o supernova si cam deodata nu am modificat nimik seminificativ la motor, si masina chiar trage f bine .
Si cu masini care sa aiba 90 de cai m-am dat cu un ford focus tdci pe care l-am executat destul de frumos, am stat destul de bine si langa o astra de 2.0 dti. |
@ t@zMania - cu mare placere cand trece prin bucuresti sau eu prin campina
@ cand spui semnificativ la ce te referi ? |
pai nu am decat toba finala schimbata momentan.
acuma cat de curand o sa mai fac cateva modificari ca sa ii cresc putin puterea |
e incurcata treaba....
eu sunt din ploiesti si provocarea era ptr maniacu_mnc care vad ca e din campina.... mirciu vin in bucuresti pe la sfarsitul saptamanii,sper sa ne auzim,oricum mai vb pana atunci... respect si numai bine |
ne auzim atunci.....
|
Quote:
|
Quote:
|
Omu cu SuperNova, cu un amarat de Oltcit te dai ? :D :)
|
Quote:
|
1.3 comprimat alt carb alte jigloare, cutie de citroen, si cam atat...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:02. |
- Copyright 2026 4Tuning