![]() |
Domoliti-va fratilor! Am avut 2 shesari, '76 si '78 si nici unul nu statea sa cada! Deci nu e relevant anul sau alte alea, iar ca masina este SUPER! Aia de care e vb cred ca e tzeapa la acte si nici cu puterile alea nu-mi vine a crede, nu ca n-ar fi posibil, dar de unde sa vina expresia \"brashoave\" daca nu din Brashov! Si butonul o fi ca in \"Cascadorul Hooper\", ceva reactor! Mari tzepari pe-acolo... In fine, daca era in regula stiu eu pe cineva care ar fi cumparat-o. Iar de consum nu are rost sa vb. la 633CSI era pe la 15 urban si 10 extra (mers tare, dar nu la max, ceea ce pt 200 CP si 1750 kg e OK, alte fiare mananca la fel si nu dau nici 1/2 de banii aia. E drept ca am reusit si 16 la drum, dar am venit de la mare numai pe stanga, 2-3 si 5-6000 rpm (acu' niste ani, cand se mai putea circula pe sosele). Iar de dat in gura i-am dat zi de zi si de rupt n-am rupt nici un BMW din cate am avut (~20 cu care am mers, majoritatea inmatriculate pe numele meu). Nu e reclama aiurea, in general le-am luat cu cate o buba, le-am pus la punct, forjat cateva luni sau max 2-3 ani si se vindeau singure. E-he, ce vremuri!
|
In concluzie masina se dovedeste a fi o mare tzeapa :twisted:
|
sunteti niste bagatori de seama, cu mici exceptii, aveam de gand sa scriu un post foarte lung dar ... NU MERITA
|
Tre sa ma bag si eu..
Mai exista un 7 din 82 pe la obor! BAV are la numar, este negru si are roti de M5 e34! masina are motor 3.5L turbo! Propietarul, cunostiinta de a mea, i-a facut motorul si a umblat la pompa de benzina si la presiunea turbinei, care apropo acum au presiuni reglabile, si are peste 400hp! Si credeti-ma ca ii are altfel masina nu dadea in gol, cu roti pe 18 si cu 3 persoane in ea, pe linie dreapta! Asa ca eu zic ca este f posibil sa fie pe bune masina ca si cai... acum ca nu o fi pe acte pe bune deloc, asta e partea a 2-a! |
frate e vechitura
|
Re: SA VEZI SI SA NU CREZI RACHETA LA 4700 EURO
cum a zis si x-ray..e sf ce zice omu acolo
e veche masina..doar M6-le nou are 500 cai.. tuning ca tuning..dar tot masina veche e..si daca avea atatia cai si era asa de speciala masina..nu o dadea asa ieftin..parerea mea |
man
am crezut ca a murit acest topic dar na ce sa zic daca iati facut atata reclama macar sa intrebam daca o mai are sau nu oriicum era o teapa maaareeee |
Masina nu mai apare pe autovit , sau nu vad eu bine?
|
nu mai e ...am vazut acu topicu ...
|
Discutia de mai sus are un an vechime, chiar nu vedeti ?!
Topic inchis! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:58. |
- Copyright 2026 4Tuning