Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Se vinde "tractorul" Lambo al Tinei Turner (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/63646-vinde-tractorul-lambo-tinei-turner.html)

JunKer_hP 27-01-08 19:45

Re: Se vinde "tractorul" Lambo al Tinei Turner

fain unde la pus schimbatorul;;)

xxdadixx 28-01-08 15:57

Si Tina Turner statea in Germania :lol:

Yackone 31-01-08 02:14

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1319607)
Si Tina Turner statea in Germania :lol:

si nu stia sa conduca cu cutie manuala:lol:;)

god2me 31-01-08 02:28

Pt 86 eu cred ca era ceva... Foarte misto masina. Daca ai fi colectionar cred ca mi-as adouga-o la colectie.... :D

xxdadixx 02-02-08 15:35

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 1324642)
si nu stia sa conduca cu cutie manuala:lol:;)

Si cei 1500 W sunt PMPQ :lol:

Ace Axel 06-02-08 13:04

Quote:

Originally Posted by god2me (Post 1324648)
Daca ai fi colectionar cred ca mi-as adouga-o la colectie.... :D

nici nu vad alt folos pentru ea, decat sa stea intr-o colectie extravaganta!

pablo.odg 07-04-08 11:45

Credeti ca au fabricat doar 301 exemplare de bine ce le mergea? LM002 trebuia sa fie concurentul direct al lui H1. Cred ca au gresit ca au incercat sa faca europenii o masina americana.

getedoi 07-04-08 15:25

Tina turner conducea asa ceva :lol::lol:

vizu 19-05-08 05:26

Quote:

Originally Posted by Drako4Life (Post 1306487)
Ce am auzit si eu, ca la modelul asta, problema cea mai mare ar fi cauciucurile [din cauza unor masuri nemaintalnite] care nu se mai fabrica de ceva vreme, se fac doar la comanda si sunt in jur de 10000 bucata sau ceva de genu'

ai dreptate...am vazut si eu un reportaj pe discovery pe chestia asta...si cand au cerut-o in testdrive unor japonezi kre aveau 2 ....nu au vrut sa le-o dea:))))...si asa e cu cauciucurile:d

Hexer 21-05-08 16:44

Masina era facut ca un concept pentru armata, dar nu a casticat tenderul (ce cedeti cina a castigat)...erau mai multe varinate, prima cu motor e spate diesel si alta caroserie(LM001)dar era un esec. Dupa care au montat motorul in fata de countach LP500 daca aduc bine aminte.
Referitor la Lamboul care a stat fata bancii nu ma mir...technica italiana...mai lasa de dorit, mai mult atuncea!!!
Despre interior...este ca o masina sport, piele, aerconditionat, ce era la moda in '86. Mult superior fata de hummer h1.
Despre tinuta de drum si ampatament cred ca nu trebue ziz nimic...Very Happy
0-100 in 7.7s.....cred ca spune tot despre "sportivitate" si masina era facut pentru a rula pe teren accidentat (acuma ma refar al una foart accidentata, nu la ce scru astie la brosurele de SUV...)

scturoag 11-12-08 09:16

nu ii stiu performantzele off road ... dar la cat de urata e nu ash da nici 10000 de euro !!!

yonutz85 13-03-09 12:47

Intr-o lume invadata de x5-uri si q7 e normal sa nu-ti placa. Tocmai asta e: e "frumoasa" pentru ca e urata! Un agregat hardcore pentru magnatii petrolului cu o doza mare de exclusivitate.
I love it!

~ EWN ~ 13-03-09 19:49

in realitate e foarte impresionanta masina, am avut ocazia sa vad una la salonul auto de la madrid....era de vanzare....

cat despre motor, din cate stiam era v12-ele de pe diablo....nicidecum mercedes :D acum cine stie....

Evoluzione 14-03-09 13:09

:x A stricat toata masina cu motorul ala de la Mertz :x
N'as da bani pe masina asta. Desi LM002 este una dintre masiniile mele preferate.

MirceaWkC 05-04-09 21:19

mai bine de banii astia imi iau un bmw m5 sau u septar de 3.5....si as mai ramane si cu bani pentru benzina

All times are GMT +2. The time now is 08:06.

- Copyright 2026 4Tuning