![]() |
Re: Astra H BRAX-AUDISON
Quote:
apropo de gaura neagra vezi sa nu se transforme in audi opelul ala |
Quote:
Cu munca la masina iti dau freptate ! Nu sunt indemanatic si nu vreau sa fac experimente pe masina mea ! Dar daca nici eu nu am pus "sufet" in masina asta ! |
Quote:
|
Quote:
dar mai facem si misto ca altfel nu prea se poate :) |
4 Attachment(s)
alex in afara de nae si peste ce au masinile terminate ...noi ceilalti stam cu sculele prin garaje ,dulapuri, vitrine :D ne uitam la ele si ne imaginam cum ar trebui sa sune :twisted:
|
_vrx_ lasa asta ca mai sunt si alti care fac sport din facut-desfacut masine:)
incepe sa prinda contur bravo . |
9 Attachment(s)
Inca ceva poze noi, in prima imagine va puteti da seama cat de atenti suntem la detaliile insonorizarii :))
|
9 Attachment(s)
Cica prinde contur, asta e si parerea mea.
|
9 Attachment(s)
Some more!!!!
|
3 Attachment(s)
Si tot mai sunt....
|
bv marinu prinde contur masina ....frumos ....asteptam sa o terminatzi...o sa vina si corsa cred :)) in 3 usi la garaj ;))
|
moama, deci ati renuntat la gaurile negre si ati trecut la spiritism, e clar. in ultima poza de la postul 39 se vede clar ca ar fi un panou, dar defapt nu este, si clar este acolo si o prezenta nepamanteasca ;))
|
Pare fantoma lui ceachi care e nerabdatoare sa vada masina terminata ... Asteptam produsul finit.
|
Misto panoul. Treaba e ca de obicei mid-basii se pun jos si tweeterul deasupra dar merge si asa daca stai cu capul in jos. Mai trebuiesc si celelalte panouri si gata floorstander-ul !
|
Bai felicitari, nu ma asteptam sa mergi asa de departe, dar bravo ;). Ma ia un pic cu fiori cand o vad asa dezmembrata. Acum ca ai facut ceva munca , cred ca o sa ramai cu masina asta mai mult timp, sper ca te-ai obsnuit cu "lenesul" tau diesel. Sper sa nu patesti vre-un accident chiar si minor ca pe boii aia de la service ii cam doare in cur de ce ai facut tu masinii, ma refer la probeleme de tinichigerie. Mie pentru un rahat de zgarietura pe portiera mi-au distrus tot dynamat-ul :((. Hai ca sa nu devin pesimist :) dar ferestete ca dracu de probleme cu tinichegerie :), poate iti faci matizul de mers zilnic si opelul de weekend si competitii :)). Abia astept sa o vad, dar mai ales sa o ascult.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
- Copyright 2026 4Tuning