Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   SPEEDRACING etapa V Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad/6350-speedracing-etapa-arad.html)

Corse 01-07-05 11:40

zapo', nu vii la arad? hai ca o sa fie fain

aR99bMw 01-07-05 12:20

hai ma ....ca era o gluma ma:)..hahahah.... :lol: :lol:

RCS. 01-07-05 12:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TEKIN\"
mah asa a fost vorba se vedem acuma o zis ca vrea sa vina sa vada ce poate masina lui :wink:

Mah...asta nu are Clio ala V6 dus pana la 280 cp ???

tristan 01-07-05 15:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"akimoto\"
dap, da nu-i juma' de masina cum zice tristan, mi-o dat vreo 3 masini celica....si o plecat si cu 10 metri in spatele meu :wink:

Degeaba te superi...eram vreo 7 la finis si totzi am vazut la fel...inclusiv jandarmul ala care cominica prin statzie :wink: ....in plus mai e si filmata de Ema....filmul nr. 289...asa ca..................

TEKIN 01-07-05 16:17

mah vreau sa vad si eu filmuletzu :lol:

Street Shark 01-07-05 16:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tristan\"
Quote:

dap, da nu-i juma' de masina cum zice tristan, mi-o dat vreo 3 masini celica....si o plecat si cu 10 metri in spatele meu :wink:

Degeaba te superi...eram vreo 7 la finis si totzi am vazut la fel...inclusiv jandarmul ala care cominica prin statzie :wink: ....in plus mai e si filmata de Ema....filmul nr. 289...asa ca..................

Interesant

akimoto 01-07-05 17:29

Re:

Quote:

pai io stiam deja ca mere tare dupa ce i-o dat mortu' la fiatu ala turbo de 300cp :lol:

daflyer_oradea 01-07-05 18:39

:))))
conteaza ce a inregistrat celula....
nu? sau...in fine
by the ay, cine are un wmv to avi onverter care sa si mearga?
ca tre sa transfom filmul ce l-am facut la arad, sa vedeti si voi fetele in actiune :P

Street Shark 01-07-05 19:24

Re:

Quote:

Quote:

pai io stiam deja ca mere tare dupa ce i-o dat mortu' la fiatu ala turbo de 300cp :lol:

Da,numai ca fiatul ala turbo nu o spus ca o castigat,asa cum ai spus tu.

Corse 01-07-05 19:26

si la un pahar de bere, si pe forum, si la telefon, peste tot se tachineaza astia 2 :lol: :lol:

TEKIN 01-07-05 19:37

domnu valy cred ca nu mai merge fiatu ala de 300 cai... de fapt nici honda nu mai mere...... ca ultimadata era sa te fac si eu :lol:

morghen 01-07-05 20:08

bah nush la finish da mi s-a parut ca celica a trecut prima...shi la start au plecat cam egal...poate Civicu o idee mai bine...timpii anuntzatzi au fost 14 shi ceva pt civic shi 15 shi ceva pt celica...destul de ciudat...dar...ce mai conteaza...inca un bravo respect shi jos palaria pt civic ca mere asha de bine shi pt nebunu cu celica...care a dat jos de pe ea TOT :D

RESTECPA ! :D

tristan 01-07-05 23:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"daflyer_oradea\"
:))))
conteaza ce a inregistrat celula....
nu? sau...in fine
by the ay, cine are un wmv to avi onverter care sa si mearga?
ca tre sa transfom filmul ce l-am facut la arad, sa vedeti si voi fetele in actiune :P

Nush ce a inregistrat fotocelula sau cine s-a uitat la rezultate dar sigur a gresit..... daca veadeam numai eu ziceam ca-s orb dar totzi de la finish sa fim orbi? :lol: :lol: :lol:

Anyway...nu mai conteaza

Street Shark 02-07-05 00:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TEKIN\"
domnu valy cred ca nu mai merge fiatu ala de 300 cai... de fapt nici honda nu mai mere...... ca ultimadata era sa te fac si eu :lol:

Si io era sa-l fac Ram :shock: dar nu l-am facut,deci :lol:

Corse 02-07-05 00:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"morghen\"
bah nush la finish da mi s-a parut ca celica a trecut prima...shi la start au plecat cam egal...poate Civicu o idee mai bine...timpii anuntzatzi au fost 14 shi ceva pt civic shi 15 shi ceva pt celica...destul de ciudat...dar...ce mai conteaza...inca un bravo respect shi jos palaria pt civic ca mere asha de bine shi pt nebunu cu celica...care a dat jos de pe ea TOT :D

RESTECPA ! :D

celica a luat 2 masini in fata, de la start. civicu a avut o mica neatentie. civicu a ajuns celica. au trecut bara la bara. nici pilotii nu stiu sigur cine a castigat. cam asta e povestea

All times are GMT +2. The time now is 05:16.

- Copyright 2026 4Tuning