![]() |
Re: My Octavia 1.6
2 Attachment(s)
e mai bine asa ? uite cum am blocat gazele carter ! cu ce imi dauneaza motorului ca nu le mai baga in clapeta ?
|
da de ce sa le blochezi??? nu dauneaza, dar itzi intra in masina poate:)) . si furtunasu al amic??? ce ai faut cu el.... pe acolo trage aer ....
|
furtunul ala mic e la locul lui e dedesupt !! nu imi intra nimik in masina ! lam blocat din 2 motive sa nu mai bage aer cald si al doilea e ca se imbacsea mai rpd clapeta! Si am renuntat la el ca se rupsase si imi tragea aer fals pe acolo !! U unde iai facut cipul ? cat tea dus ? Tia dat mai mult de 10 cp cipul ?
|
7 Attachment(s)
poze noi...
|
3 Attachment(s)
dupa multe povesti uite poze cu angelurile si cu suspensia cea noua .....
za biacth is LOW |
Sa o stapanesti sanatos . Foarte frumoasa masina ! Insa jantele nu sunt pe gustul meu , dar dau bine pe masina ! Nu o lua in nume de rau ;)
|
ms.... normal, gusturile nu se discuta ++ ca sunt si ft murdare :))) si nu luceste cromu de pe buza ;))
|
Atunci astept poze cu masina curata ;)
|
:dribble: in mod normal nu as fi de acord cu jantele alea, dar acum (dupa ce ai lasat-o un pic mai jos) ma tot intreb cum se spune pe romaneste "BITCHIN'!!!" :D
yup, m-ai convins:trebe sa-mi pun si io de 18' pe octavie. :twisted: btw, anunta-ma si pe mine cand o speli, sa ii trag niste poze. |
ale mele is 17 .... pai o sa pun poze si curata :D
|
225/45/17 ??
|
17? arata de 18 ...
even better :D |
pe spate is 235/45/17
fata 205/40/17 jantele is de 8,5 j, abea leo pus alea de 205 :D am avut de 245, dar iesea guma in evidenta nu janta :D |
Si nu iti da erori la kilometraj ?
|
sincer nu cred.. nu stiu:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning