![]() |
Re: E30 - 325 turbo
parerea mea a e ca razvan il putea ajuta mai bine.ai ceva impotriva?poate il poti ajuta si tu nam de unde sa stiu.dar stiu ca el il poate ajuta atata tot.ceai sarit asa?
|
Quote:
|
Quote:
|
le deosebesti dupa nr spitzelor
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
I-a Vezi Ma Mai Faci Ci 1.6 Bauuuuuuuu
|
salut maestro , ce sa zik mijto jucaria:DD se pare ca pe aici vorbesc cam multi pasionati de bmw dar care nu am bmw. toti zik cate ceva numai din auzite...bah nene ce te intereseazqa pe tine ca vec are jante alpina sau nu ...important este ca are jante mijto....sariti toti akuma... momentan e un urs turbat care face multe masini din bucuresti de multe zeci de mii de euro.. este o masina pt pasionati nu o masina pt oricine pt ca dak nu stii sa o conduci..s-ar putea sa te consuk ea in alta parte, doamne fereste. parerea mea este sa va abtineri de la comentarii care nu isi au rostul si sa lasati omul sa ne arate ce masina are , ce paote ea, ce are pe ea, ce imbunatatiri o sa mai aduk si sa il sustinem in ce face pt ca putini sunt cei care mai investesc in masinile vechi si spectaculoase.
-in ceea ce priveste masina mie unu imi place , plus ca pe parcurs sigur sigur v-a mai primi si imbunatatiri estetice:D numa' bafta |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|